Geriausias Antakių Makiažas Ploniems ir Retiems Antakiams?

Kaip padidinti antakių apimtis?

Tobulos proporcijos, drąsūs ir ryškiai apibrėžti antakiai vis dar išlieka populiariausia makiažo mada. Nieko keisto: tankūs antakiai padaro veidą jaunesnį. Štai kodėl 80-90-ųjų plonų antakių mada jau tapo praeitimi. Tačiau daugelis moterų, po kelių mėnesių pešiojimo vardan senų madų, dabar turi problemų dėl tankių ir vešlių antakių. Ar jūsų natūralūs antakiai yra reti ir beveik nematomi? Jau nebeilgai! Pasinaudokite makiažo gudrybėmis ir išmokite pačių geriausių antakių makiažo technikų ploniems antakiams.

Kaip pastorinti antakius?

Visų pirma, turėtumėte žinoti, kad net ploniausius ir rečiausius antakius galima atkurti! Yra specialūs tankinantys antakių serumai, skatinantys antakių augimą, pavyzdžiui, ikoninis „Nanobrow Serum“, kuris yra vertinamas moterų visame pasaulyje. Reguliariai naudojant serumą, antakiai pradeda augti, o jūsų antakių lankai tampa storesni. Jei svajojate apie vešlius ir tankius antakius - nėra geresnio būdo nei geras antakių serumas, kad pagerintumėte jų tankumą ir išvaizdą vos per kelias savaites!

Kaip padidinti antakių apimtis?

Geriausias antakių tankinimo būdas, kuris veikia akimirksniu, yra geras antakių makiažas. Jei norite suteikti savo antakiams apibrėžtumo ir juos pastorinti naudodami makiažą, jums į pagalbą ateis įvairios antakiams skirtos priemonės. Šiais laikais, kosmetikos rinka labai išaugo antakių makiažo srityje ir galima rasti labai daug įvairių produktų: antakių pieštukai, mikrobleidingo rašikliai ir žymekliai, antakių pudros, antakių vaškas, antakių tušai, geliai, pomados ir net specialus muilas, kuris formuoja antakius taip, kaip jums patinka.

Žingsnis po žingsnio - plonų antakių makiažo pamoka

1. Paruoškite savo antakius: nuvalykite juos su šepetėliu.

2. Naudodami antakių pomadą ir nuožulnų šepetėlį, nubrėžkite antakių kontūrą. Atminkite, kad apatinis kraštas turėtų būti paryškintas labiau. Šiam darbui taip pat galite panaudoti minkštą ir gerai pigmentuotą antakių pieštuką. Apsvarstykite galimybę pasidaryti antakių formavimą, kad nustatytumėte tinkamą antakių formą. Su plonais antakiais, kontūras turi būti už natūralios plaukų linijos, kad būtų suteikta apimties.

3. Nubrėžę kontūrą, antakių rašikliu arba su pomada sukurkite plaukelius primenančius potėpius, kad užpildytumėte retas vietas.

4. Dabar užpildykite antakius su spalva. Čia geriausiai tiks antakių pomada arba antakių pudra. Pradėkite nuo vidinio krašto, šalia akies kampo, ir eikite link arkos.

5. Nepamirškite, kad vidinis kraštas turi būti šviesesnis už uodegėlę: šepetėliu švelniai nuvalykite kosmetikos perteklių nuo vidurinės dalies (viršutinės antakių linijos) ir lanko pradžioje.

6. Pabrėžkite uodegėlę, sukurdami šiek tiek ryškesnę liniją. Nepadarykite jos per daug aštrios: palaikykite teisingą antakių formą.

7. Užfiksuokite antakių plaukelius: naudodami permatomą arba tonuotą antakių gelį, švelniai perbraukite plaukelius, suteikdami jiems galutinę, norimą formą. Norėdami gauti geriausius rezultatus, galite juos pakelti su šepetėliu.

Atlikta! Ką tik atlikote antakius užpildantį makiažą.

PATARIMAS
Jei užpildote antakius naudodami antakių pudrą, naudokite rinkinį, kuriame yra vaškas ir dvi pudros. Jie leidžia sukurti natūraliai atrodantį gradientinę išvaizdą, švelnų spalvų perėjimą iš šviesesnės į tamsesnę. Galite sumaišyti geros kokybės antakių pudrą, kad efektas būtų subtilus, o galutinis antakių makiažas atrodytų natūralesnis.

Kas geriausiai veikia kaip antakių užpildai?

Yra kosmetikos priemonių, ypač naudingų plonų ir retų antakių makiažui. Visų pirma, tai yra pomada, kuri užtikrina 100% padengimą, užpildo visas arkas, bet taip pat leidžia imituoti atskirus plaukelius, kad padengtumėte bet kokias retas vietas. Antakių pieštukai ir specialūs mikrobleidingo rašikliai sukuria itin plonas ir tikslias linijas bei suteikia jūsų lankams gylio.

Atminkite!
Netgi ploniausi ir rečiausi antakiai turi būti tinkamai suformuoti. Antakių formavimas yra antakių makiažo pagrindas. Daugiau apie tai, kaip tinkamai apibrėžti savo antakių formą, galite skaityti ČIA.
Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika