Populiariausios Antakių Makiažo Klaidos

daromos makiažo klaidos

Ar žinote dažniausiai pasitaikančias antakių makiažo klaidas? Mes dažnai jas darome nesąmoningai, todėl būtų gerai žinoti, ką galima daryti ir ko negalima. Skaitykite toliau, jei norite turėti švelnius antakius!

Neteisinga antakių forma

Tai pati populiariausia klaida, kuri ne tik gadina makiažą, bet ir suteikia veidui prastą išvaizdą. Jūsų antakiai turi atitikti jūsų veido formą. Nekopijuokite modelių ir aktorių išvaizdos - kiekvienas turi nusistatyti savo antakių formą. Antakių formavimas yra būtinas, be jo jūsų makiažas niekada neatrodys taip gerai. Norėdami išgauti geriausią antakių formą, galite kreiptis į kosmetologę arba antakių meistrę - tuomet būsite užtikrintos, kad viskas buvo atlikta profesionaliai, todėl pasidaryti antakių makiažą bus daug lengviau.

Neteisingas pešiojimas su pincetu

Kartais antakių makiažas atrodo prastai, nes antakiai išpešioti netinkamai. Tai populiari antakių stilizavimo klaida, kuri turi įtakos jūsų makiažo rutinai. Kai kurių pešiojimo klaidų nepavyks ištaisyti net naudojant geriausius makiažo produktus ir tiksliausias technikas. Jei išgaunant norimą antakių formą kyla problemų, nedarykite to patys - apsilankykite pas profesionalą, o tada tiesiog išpešiokite plaukelius, kurie išlenda iš už apibrėžtos formos. Kartais galima būti pasirinktas netinkamas pincetas, todėl rinkitės jį atidžiai, kad būtų patogus, neslystų ir sugriebtų pačius mažiausius plaukelius.

Per ryškus antakių makiažas

Tai labai populiari klaida: daugelis moterų linkusios pernelyg paryškinti antakius. Jos uždeda per daug makiažo, todėl antakiai tampa karikatūriški ir perdėti. Mažiau yra daugiau - taisyklė, kurios patariame laikytis. Nenaudokite per daug spalvų, naudokite produktus taupiai ir niekada nedarykite per aštrių arkų. Antakiai per daug drąsūs švelniems veido bruožams. Tas pats pasakytina ir apie šviesius plaukus - nenaudokite per daug spalvos užpildydami antakius.

Per stori antakiai

Per storų lankų piešimas yra dažna antakių makiažo nuodėmė. Paprastai tai daro moterys, kurios turi plonus arba per daug išpešiotus antakius ir svajoja apie storus, ryškius antakių lankus. Tiesa, kad su tankiais antakiais atrodome jaunesnės, tačiau galime lengvai suklysti. Tikėtina, kad su per storais antakiais atrodysime pikti ir nedraugiški... Toks antakių makiažas ypač kenkia švelnių veido bruožų moterims. Vėlgi, patariame derinti antakių storį prie veido formos.

Per ploni antakiai

Dėl per plonų antakių arkų veidas taipogi gali atrodyti keistai ir neproporcingai. Saikingumas visada yra sveikintinas. Nei per stori, nei per ploni antakiai neatrodo gerai. Dėl plonų antakių atrodome senesnės ir teatrališkos. Jei jūsų antakiai yra labai ploni, nes jie neauga, rekomenduojame juos pagerinti specialiu preparatu, pavyzdžiui, antakių serumais - jie skatina net labiausiai „užsispyrusių“ plaukelių augimą. Geriausias serumas suteiks jums greitą poveikį ir pamaitins antakius dėl pridėtų maistinių medžiagų. Su laiku sustorės ir pagražės. Ar pabandysite?

Neteisinga antakių spalva

Dar viena dažna klaida yra naudoti per šviesų arba per tamsų makiažą, neatitinkantį odos ir plaukų spalvos. Daugelis moterų nekreipia dėmesio į tinkamų spalvų antakių makiažo priemonių pasirinkimą, todėl jos gauna šaltus tonus šiltai odai ir atvirkščiai. Antakių ekspertai pataria nenaudoti tamsių spalvų, nes jos atrodo per drąsios. Per šviesūs antakiai taip pat gadina makiažą. Šviesiu pieštuku pašviesinti sritį virš antakių taip pat yra prasta idėja. Turėtumėte gerai apgalvoti ir pasirinkti pačią geriausią antakių makiažo spalvą pagal jūsų grožio tipą.

Netinkamas antakių makiažo priemonių pasirinkimas

Pažvelkime į antakių makiažo produktų kokybę. Ar kada nors nutiko taip, kad jūsų antakių pomada nukrito per anksti, tušas paliko gumulėlių arba antakių pudra buvo prastai pigmentuota ir nesuteikė antakiams norimos spalvos? Antakių vizažistai renkasi tik aukščiausios kokybės produktus. Užuot įsigiję prastą gaminį ir palikę jį vonios spintelėje, rinkitės geros kokybės kosmetiką. Atminkite, kad ilgai dėvimos ir labai pigmentuotos pomados ar geliai jums tarnaus daug ilgiau, nes užteks tik nedidelio kiekio.

Nėra antakių šešėliavimo efekto

Maždaug 80% moterų daro tik vienos spalvos antakių makiažą, kuris sukuria nenatūralų efektą. Kad to išvengtumėte, nepradėkite priemonės tepti nuo antakių viršūnėlės (vidinio kampo) - didžiąją dalį priemonės tepkite ant lanko ir galiuko. Nedidelį kiekį naudokite ant viršūnės, kad užtikrintumėte sklandų spalvos perėjimą. Nepamirškite, kad jei ant antakių pradžios taško užtepsite per daug spalvos, antakiai atrodys pernelyg drąsūs ir nenatūralūs. Kai padarysite makiažą, šukuokite plaukus su šepetėliu, kad pašalintumėte produkto perteklių ir pašviesintumėte antakius. Taip galite suteikti šešėliavimo antakiams, net jei turite tik vieną spalvą. Antakių šepetėlis taip pat padės sušvelninti lankus ir per aštrius kraštus.

Nesustiprina makiažo

Naudinga naudoti skaidrų stingdantį gelį užbaigimui. Po visų atliktų darbų nerizikuokite netyčia nusivalyti makiažą. Geras antakių gelis padeda pagerinti antakius ir išlaikyti plaukelius vietoje. Būsite tikros, kad antakiai išliks glotnūs visą dieną.

Tikimės, kad jūsų antakių makiažas priblokš visus aplinkinius!

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika