13 Dažniausiai Pasitaikančių Antakių Klaidų

kodėl antakiai neauga

Sakoma, kad antakiai įrėmina veidą ir daro didžiulę įtaką fizinei išvaizdai. Tačiau apklausos rodo, kad dauguma moterų nėra pilnai patenkintos savo antakių išvaizda. Jei esate viena iš jų, skaitykite toliau. Netrukus sužinosite, kokios yra dažniausios antakių klaidos ir kaip reikia jų išvengti .

Kodėl taip svarbu turėti gražius antakius?

Yra daug elementų, nulemiančių veido išvaizdą, antakiai yra vienas iš svarbiausių . Makiažo stilistai teigia, kad dėl keistai suformuotų antakių atrodome prasčiau, dažnai net vyresni, nei esame iš tikrųjų. Pamaitinti, tvarkingi ir suformuoti antakiai subalansuoja išvaizdą, atjauniną veidą ir netgi išsprendžia nukritusių akių vokų problemą. Kokios yra geriausios antakių priežiūros priemonės? Ko reikėtų vengti, kad antakiai atrodytų keik įmanoma geriausiai?

Dažnos Antakių Klaidos

1. Jūs nesirūpinate antakiais

Beveik klasikinis pavyzdys ir dažniausia klaida yra tokia: visiškas antakių poreikių nepaisymas. Jei paliksite antakius likimo valiai, neaprūpinsite jų maistinėmis medžiagomis, nustosite šalinti perteklinius plaukelius - nenustebkite, kuomet jie pradės silpti ir slinkti. Blogiausiu atveju, antakių poreikių ignoravimas gali sulėtinti naujų plaukelių augimą.

2. Naudojate netinkamas antakių priemones

Ar apsisprendėte ir pradėjote rūpintis savo antakiais? Tai puiku! Tačiau reikėtų suprasti, kad grožio produktai, kuriuos tepate ant antakių, gali pagreitinti jų augimą arba juos išretinti. Teigiama, kad naminės procedūros, tokios kaip pienas ar kiaušinio trynys, pagerina antakių išvaizdą, tačiau jų veiksmingumas vis dėl to yra abejotinas. Jie gali padėti antakiams atrodyti geriau, tačiau nesitikėkite ilgalaikio poveikio. Alternatyvos? Išbandykite specialiai antakiams sukurtus produktus. Jie sukurti taip, kad greitai suteiktų pažadėtus rezultatus. Rinkitės tokius produktus apgalvotai, perskaitykite atsiliepimus ir išanalizuokite ingredientų sąrašą. Tepti antakius augaliniais aliejais taip pat gali būti gera idėja, ypač kuomet jis naudojamas kaip papildoma priemonė.

3. Jūs nenaudojate antakių serumo 

Kalbant apie antakių serumus, galioja taisyklė, kad geriau pasitikėti gerai žinomais prekių ženklais, renkantis profesionalias antakių priežiūros priemones. Geros naujienos yra tai, jog kuomet pavyks rasti tinkamą serumą, kuris patenkins jūsų antakių poreikius, jums nebereikės kitų antakių kondicionierių! Jei jūsų antakiai atrodo ploni, reti ir nenori augti, pasinaudokite vieninteliu teisingu gydymo būdu, kuris vienu metu išsprendžia visas įprastas antakių problemas.

4. Nuvalydamos makiažą, stipriai trinate antakius

Antakiai yra švelnūs ir todėl neatsparūs mechaniniams pažeidimams. Žinodami tai, elkitės su jais atsargiai. Nustokite per stipriai spausti vatos diskelius prie antakių, kol valote makiažą, nes galite nulaužti plaukelius ar net juos ištraukti. Taip pat naudokite geros kokybės makiažo valiklį, kuris padės nuvalyti veido kosmetiką, be intensyvaus trynimo. Gera idėja būtų rasti akių makiažo valiklį, kurio sudėtyje yra papildomų maitinamųjų medžiagų, skirtų silpnoms blakstienoms ir antakiams.

5. Neteisingai naudojate antakių priemones

Ar naudojate grožio priemones neskaitę naudojimo instrukcijos? Daugelis žmonių linkę tai daryti, o paskui stebisi, kodėl kosmetika neveikia. Pasitaiko ir taip, kad grožio priemonės naudojamos kur kas dažniau, nei nurodyta ant pakuotės - tai tikrai perdėta. Tik pažiūrėkite: nereikia antakių serumo tepti dažniau nei kartą per dieną. Didinant naudojimo skaičių per dieną, plaukelių neprisiauginsite greičiau. Taisyklės yra paprastos. Laikykitės ant nurodymų pateiktų ant pakuotės ir antakiai greitai atrodys geriau.

6. Jūs neapsaugote antakių nuo agresorių

Ar žinojote, kad dėl saulės poveikio antakiai gali tapti šviesesni? Jie taip pat susilpnėja dėl žemos temperatūros ir sauso oro. Verta žinoti, kad antakiai yra plaukai, todėl juos reikia apsaugoti, kad jie augtų ir išliktų gražūs. Kitą kartą, kuomet naudosite apsauginę UV veido dulksną, nepamirškite dalį užtepti ant antakių. Saulėtomis dienomis dėvėkite skrybėlę, kad apsaugotumėte odą, plaukus, blakstienas ir antakius nuo neigiamo UV poveikio.

7. Pamirštate nusivalyti makiažą

Ar dažnai nutinka taip, kad po ilgos ir varginančios darbo dienos grįžtate namo ir atsigulate į lovą nenusivalę makiažo? Tai didelė klaida. Jei veido kosmetika yra ant veido miegant, užsikemša poros ir folikulų išleidimo angos. Dėl to antakiai dažnai tampa silpnesni ir suplonėja.

8. Jūs nesate sisteminga

Ar įsigijote vitaminų stulbinamiems antakiams ir plaukams, bet vis pamirštate juos išgerti? O galbūt įsigijote antakių serumą, bet naudojate jį tik kartą per kelias dienas? Turėkite omenyje, kad sistemingas ir nuoseklus antakių produktų naudojimas yra vienintelis būdas pagerinti jų išvaizdą. Štai jums patarimas: pasidėkite antakių serumą ant naktinio staliuko, šalia rankų kremo. Taip nepamiršite jo užsitepti.

9. Jūs nenaudojate augalinių aliejų savo antakiams

Visi žino apie plaukelių procedūras su aliejumi ir jo naudą plaukams. Bet ar girdėjote apie antakių tepimą augaliniais aliejais? Tai puikus būdas tiekti maistines medžiagas ir užtikrinti apsaugą. Įrodyta, kad augaliniai aliejai stiprina folikulus ir aprūpina antakius nepakeičiamomis riebalų rūgštimis ir vitaminais, kurių reikia norint pagerinti jų išvaizdą. Panašu, kad ricinos aliejus yra populiariausias augalinis aliejus antakių procedūroms, tačiau taip pat galite gerai panaudoti ir kitus šalto spaudimo ir nerafinuotus aliejus, išgautus iš sėklų ir branduolių. Tiesiog kartą per dieną antakius patepkite pasirinktu aliejumi. Tam galite naudoti ausų krapštuką arba švarų tušo šepetėlį.

10. Jūs nemasažuojate antakių

Tai ne pokštas! Reguliarus antakių masažas gerina kraujotaką. Norėdami tai padaryti, galite tiesiog naudoti švarų tušo šepetėlį arba pabandyti spustelėti antakius. Šios procedūros tikslas yra atpalaiduoti veido raumenis, sumažinti kaktos raukšles, sustiprinti antakių folikulus. 

11. Jūs nevalote antakių

Ar žinojote, kad antakius reikia reguliariai valyti? Antakius tepdami šveitikliu pašalinsite negyvas odos ląsteles ir pagerinsite kraujotaką, kuri teigiamai veikia plaukelių augimą. Kuomet oda yra idealiai švari, ji greičiau pasisavina veikliąsias medžiagas ir nuneša jas gilyn. Galite rinktis jau paruoštus antakių šveitiklius, praturtintus maistinėmis medžiagomis. 

12. Jūs neaprūpinate antakių maistinėmis medžiagomis

Maistas, kurį valgote, turi didžiulę įtaką blakstienų ir antakių išvaizdai. Jei pastebėjote, kad plaukai silpsta, nedelsdami įtraukite į savo kasdienį meniu daugiau maistingų medžiagų. Turėtumėte aprūpinti savo organizmą vitaminu B, cinku, geležimi, magniu ir biotinu, siliciu, siera, variu bei kalciu.

13. Vandeniui atspariam makiažui naudojate įprastą valiklį

Vandeniui atsparios makiažo priemonės yra nepakeičiamos, jei plaukiojate, sportuojate ar tiesiog reikia eiti per lietų. Reikalas tas, kad juos reikia šalinti su specialiai vandeniui atspariems gaminiams skirta kosmetika. Deja, įprasti makiažo valikliai nepadeda atlaisvinti ir nuvalyti veido, įskaitant antakius, nuo vandeniui atsparių gaminių. Naudodami įprastą micelinį losjoną ir stipriai prispausdami vatos diskelį prie antakių, kad pašalintumėte vandeniui atsparią kosmetiką, nieko daug nepadarysite, tik sulaužysite plaukelius ir juos ištrauksite.

 

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika