Antakių Makiažo Valymas - Faktai ir Patarimai, Kuriuos Būtina Žinoti

Kaip nuplauti antakių makiažą?

Veido, akių ir antakių makiažo valymas yra esminis kasdienės grožio rutinos dalis. Visada turime nepamiršti visiškai nusivalyti veidą prieš miegą. Taip išvengsime raukšlių, dėmių ir odos uždegimų. Kuomet produktai ir aliejai susikaupia ant antakių, antakiai blogėja: darosi ploni, sausi, silpni. Skaitydamos toliau sužinosite tobulo antakių makiažo pašalinimo paslaptį.

Antakių makiažo valymas - kodėl tai svarbu

Dauguma antakių makiažo priemonių yra labai pigmentuotos, tirštos ir panašios į kremą. Jos yra ilgai nešiojamos, dažnai būna atsparios vandeniui, ir deja esame linkę jų naudoti daug. Štai kodėl kruopštus makiažo pašalinimas yra nepaprastai svarbu. Turėtume prisiminti, kad makiažo produktai išlieka daug valandų ir susilieja su nešvarumais ir teršalais, dėl kurių užsikemša poros, atsiranda įtrūkimų ir pablogėja antakių plaukelių būklė. Tai netgi gali sustabdyti antakių augimą. Makiažo pašalinimas ir gilus valymas taip pat padeda išlaikyti jauną odą ir sustabdyti priešlaikinį senėjimą.

Kas tinka geriausiai norint nuvalyti antakių makiažą?

Kosmetikos rinkoje gausu produktų, skirtų antakių makiažui valyti. Vaistinėse galima rasti specialius dviejų fazių valiklius, micelinį vandenį, aliejų, pienelį ir putas. Ką pasirinkti? Tai priklauso ir jūsų pageidavimų. Kiekvienas produktas turi skirtingą konsistenciją ir sudedamąsias dalis, todėl turėtumėte pasirinkti jums patinkančią ir jūsų odos tipui tinkančią kosmetiką. Taip pat, kas yra svarbu, tai antakių makiažo tipas - ar jis atsparus vandeniui, ar ne, ir ar nešiojate kontaktinius lęšius, ar netikras, priaugintas blakstienas. Daugelis akių ir antakių makiažo valiklių pasižymi kondicionuojamomis savybėmis, maitina odą ir stiprina plaukelius. Kadangi akių sritis yra jautri, turėtume vengti produktų, kuriuose yra parabenų, silikonų ir komedogeninių medžiagų, ir rinktis tokius, kurie yra patikrinti oftalmologų.

Makiažo šalinimas, kovoje prieš jautrią odą

Ar jūsų oda jautri ir jai reikia ypatingos priežiūros? Pirkdami akių ir antakių makiažo valiklius rinkitės bekvapius, hipoalerginius, neutralaus pH produktus. Jie turėtų turėti raminamąjį ir apsauginį poveikį, kad saugotų epidermį nuo dirginimo ir neigiamo išorinių veiksnių poveikio.

Makiažo šalinimo tendencijos - aliejai makiažui nuvalyti

OCM - valymo metodas su aliejumi, tai karščiausia veido, akių ir antakių makiažo valymo tendencija. Aliejais galite pilnai nuvalyti odą nuo makiažo - jie turi ypač giliai maitinantį poveikį ir sustiprina antakių plaukelius. OCM produktai yra pagaminti iš ricinos aliejaus, žinomo kaip blakstienų ir antakių stiprinimo priemonė. Stiprina antakius, skatina augimą, atgaivina jų spalvą ir šiek tiek patamsina. Aliejiniai valikliai efektyviai nuvalo makiažą, be vargo pašalina tušą, akių šešėlius ir vandeniui atsparų antakių makiažą.

Ko reikėtų įlašinti į antakių makiažo valiklius

  • Hialurono rūgštis - ji užtikrina optimalų drėkinimo lygį, suteikia elastingumo ir stangrina odą, apsaugo nuo antakių plaukelių išsausėjimo.
  • Biotinas (vitaminas B7) - stiprina antakius ir neleidžia jiems pertekliškai iškristi.
  • Vitaminas B12 - gerina mikrocirkuliaciją ir apsaugo nuo antakių praradimo.
  • Ricinos aliejus - padeda atkurti plaukelių struktūrą, suteikia odai elastingumo, drėkina ir maitina antakius, skatina greitesnį antakių augimą.
  • Argano aliejus - tai vienas populiariausių grožio aliejų. Lengvos tekstūros ir giliai maitinantis aliejus, lengvai įsigeria ir yra puikus antakių ir blakstienų kondicionierius, pagerinantis juos bei stabdantis senėjimo procesą.
  • Rugiagėlių ekstraktas - stiprina ir gerina antakių ir blakstienų būklę.
  • Akišveitės ekstraktas - puikiai ramina ir apsaugo nuo sudirgimų, skaistina odą, mažina tamsius ratilus po akimis bei drėkina odą, sugrąžindamas stangrumą ir elastingumą.
  • Alantoinas - turi giliai drėkinantį, priešuždegiminį ir raminantį poveikį. Skatina ląstelių dalijimąsi, giliai atstatydamas epidermį.

Geriausia Antakių Makiažo Šalinimo Rutina 4 Žingsniais

Kaip teisingai pašalinti makiažą nuo akių ir antakių?

#1 Išsirinkę geriausią makiažo valiklį, suvilgykite juo vatos diskelį ir švelniai prispauskite prie antakių. Jei naudojate dvi-fazį valiklį, tuomet prieš naudodami suplakite buteliuką. Atminkite, kad geros kokybės valiklių nereikia trinti.

#2 Valikliui reikia kelių sekundžių, kad ištirptų makiažo produktai, o tada tiesiog nuvalykite juos su vatos diskeliu. Atlikite tai švelniai ir atsargiai, kad įsitikintumėte, jog neliko nešvarumų ar kosmetikos. Netrinkite ir netempkite odos - jūsų judesiai turi būti tolygūs ir švelnūs.

#3 Pradėkite nuo vidinio krašto - antakių pradžios - ir judėkite link galiuko (ploniausios vietos). Taip pašalinsite makiažą atsižvelgdami į antakių augimo kryptį. Nesulenksite antakių ir nepriversite jų iškristi.

#4 Naudokite tiek vatos diskelių, kiek reikia - paprastai reikia nuo 4 iki 5. Keiskite juos tol, kol vatos diskelis bus švarus. Atlikta!

Klaidos, kurias dažnai darome valydamos antakių makiažą

Taip pat turėtume išvardinti ir keletą pagrindinių klaidų, kurias esame linkę daryti valydami antakių produktus. Jų išvengiant tikrai pagerės antakių lankų būklė bei išvaizda. Štai sąrašas antakių valymo nuodėmių, dėl kurių esame kaltos:

  • neatsargiai nuvalome makiažo priemones
  • išsirenkame neteisingus makiažo valiklius
  • apskritai nenuvalome antakių makiažo
  • šiurkščiai triname odą ir antakių plaukelius
  • nesilaikome plaukelių augimo krypties
Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika