Viskas Ką Turėtumėte Žinoti Apie Antakių Šveitimą

antakių lupimo efektai

Ar žinojote, kad antakiams, kaip ir plaukams, reikia priežiūros ir reguliaraus valymo? Tam ir yra skirtas antakių šveitimas. Tai ne tik šiaip sau mada! Sužinokite daugiau apie antakių šveitimą, kokią naudą jis duoda ir kodėl verta jį išbandyti.

Kas yra antakių šveitimas?

Antakių šveitimas - tai grožio procedūra, kurią atliekame norėdami pašalinti negyvas odos ląsteles ir nuvalyti antakių sritį. Jis taip pat stimuliuoja kraujotaką, skatina antakių augimą ir stabdo įaugusių plaukelių atsiradimą. Tai geras paruošimo žingsnis prieš dažymą ar kitas antakių formavimo procedūras, nuostabus antakių laminavimo priedas.

Kodėl turėtumėte šveisti antakius?

Antakių šveitimas gali atrodyti nereikalingas ir nesvarbus dalykas, bet pasirodo, kad jis yra naudingas daugeliui antakių priežiūros ir stilizavimo procedūrų. Prieš dažant antakius būtina nuvalyti ir pašalinti išsausėjusį epidermį - šveitiklis užtikrina tolygų padengimą. Be to, jis puikiai tinka prieš antakių laminavimą, kad sustiprintų poveikį.

Antakių augimo skatinimas yra dar viena didelė antakių šveitiklio funkcija. Jei jūsų antakiai auga lėtai arba visai neauga, galite paskatinti procesą su šveitikliu, kuris aktyvina plaukų folikulus ir skatina greitesnį antakių plaukelių ataugimą. Reguliarus tokio šveitiklio naudojimas yra raktas į sėkmę. Jūsų antakių priežiūros priemonės, pavyzdžiui, antakių serumas, lengviau įsigers į odą. Be to, pamiršite įaugusius plaukelius ir mėgausitės lengvesniu antakių makiažu - priemonės tolygiai padengs antakius. Makiažas visada atrodo geriau ant lygaus and giliai nuvalyto veido.

Ingredientai, kuriuos reikia įdėti į antakių šveitiklį

Veiksmingame antakių šveitiklyje yra abrazyvinių medžiagų, tuo pačiu kondicionuojančių, drėkinančių ir lyginančių ingredientų. Populiariausi antakių šveitiklio komponentai yra šie:

  • Aliejai - nerafinuoti, šalto spaudimo aliejai ir sviestai, pavyzdžiui, taukmedžio sviestas, argano aliejus, ricinos aliejus arba saulėgrąžų aliejus, kuriuose gausu omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių, flavonoidų, augalinių sterolių ir daug vitaminų. Jie apsaugo nuo laisvųjų radikalų daromos žalos, stiprina antakių plaukelius, suteikia odai elastingumo ir apsaugo antakius nuo pažeidimų. Ricinos aliejus turi papildomą, augimą greitinantį poveikį.
  • Vaškai - dažniausiai, bičių vaškas arba karnaubas (veganiškas bičių vaško pakaitalas) – suteikia glotnumo, drėkina ir sulaiko vandens molekules odoje.
  • Citrinų rūgštis ar kitos AHA rūgštys - pašalina negyvas odos ląsteles ir hiperpigmentaciją.
  • Šaltalankių ekstraktas - gausus antioksidantų, suteikia elastingumo ir putlina odą, atkuria ir giliai maitina. Jame gausu vitaminų A, E ir mineralinių medžiagų: kalio, magnio, kalio, geležies, vario, cinko, chromo, seleno.
  • Jūros vanduo - suteikia drėgmę ir mineralus.
  • Glicerinas - sukuria apsauginę dangą, kuri palaiko hidrataciją ir apsaugo nuo išsausėjimo.
  • Bambuko dalelės - nušveičia odą, išvalo poras, pašalina negyvas ląsteles ir nešvarumus.
  • Alavijų ekstraktas - pasižymi priešuždegiminiu ir antibakteriniu poveikiu, atstato ir drėkina, skatina greitesnį ląstelių atsinaujinimą ir ramina sudirgimus.

Kaip reikia šveisti antakius?

Tai labai paprasta. Tai atliekate taip pat, kaip naudojant veido ar kūno šveitiklį. Užtepkite reikiamą šveitiklio kiekį ant drėgnos odos ir sukamaisiais judesiais masažuojate. Nepamirškite pirmiausiai nuvalyti makiažo - antakių sritis turi būti švari. Kai kurie šveitikliai putoja. Galiausiai produktą nuplaukite vandeniu arba nuvalykite drėgnu vatos diskeliu.

Kokį antakių šveitiklį pasirinkti?

Kaip išsirinkti geriausią antakių šveitiklį? Daugelis merginų mano, kad tam tiks ir veido šveitiklis. Tačiau jis gali būti per šiurkštus antakiams ir jame gali būti per kietų dalelių. Antakių šveitiklis turi būti švelnus ir turi turėti smulkių dalelių, kad nepakenktų trapiems plaukeliams. Taip pat įsitikinkite, kad jame yra daug natūralių augalų ir raminančių ingredientų. Vaistinės produktai yra skirti maksimaliam efektyvumui. Juose yra šveičiamųjų dalelių ir antakius maitinančių ingredientų.

Antakių Šveitimas - Poveikis

  • Tai stimuliuoja kraujotaką, todėl antakiai auga greičiau.
  • Išvalo odą ir išlaisvina ją nuo teršalų ir toksinų.
  • Dėl to visi kiti antakių produktai veikia geriau.
  • Leidžia maistinėms medžiagoms lengviau prasiskverbti į odą ir antakių plaukelius.
  • Stiprina plaukų folikulus, todėl antakiai išlieka puikios būklės.
  • Palieka odą ir antakius švelnius kaip šilkas.
  • Pagerina antakių dažymo poveikį.
  • Paruošia antakius įvairioms procedūroms.  

Ar galima šveisti antakius prieš ir po permanentinio makiažo?

Antakių šveitimas neturėtų būti atliekamas prieš permanentinį antakių makiažą. Turėtumėte jo atsisakyti septynias dienas iki procedūros. Why? Po šveitimo, gilieji odos sluoksniai yra labiau linkę į alergines reakcijas. 

Permanentinis makiažas - tai tatuiruotė, kuri savotiškai traumuoja odą, paveikdama giliuosius jos sluoksnius. Tai reiškia didesnę infekcijų ir alergijų riziką. Štai kodėl nereikėtų naudoti antakių šveitimo priemonių dvi savaites po permanentinių antakių. Reikėtų palaukti, kol antakių sritis pilnai atsigaus.

 

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika