Ombre Antakiai. Kaip Lengvai Sukurti Efektą?

Ombre antakių makiažas

Ombre - spalvos pereina nuo šviesios iki tamsios - karščiausia antakių makiažo tendencija. Tokia šešėliavimo technika leidžia sukurti natūraliai atrodančias ir gražias arkas. Ar žinote, kaip gauti madingus antakius, kaip iš Instagram'o? Skaitykite toliau, kad sužinotumėte, kaip lengvai, žingsnis po žingsnio taikyti ombre antakių makiažą.

Kas yra ombre antakiai?

Tai tokie antakiai, kurie nėra vienodos spalvos per visą ilgį - antakių viršūnėlė yra šviesesnė ir švelnesnė, lankas šiek tiek tamsesnis, o uodegėlė labai spalvinga. Tokia atspalvių progresija suteikia mums labai natūraliai atrodantį makiažą. Antakiai atrodo glotnūs, neperdėti ar karikatūriški.

Ombre antakiai tinka tiek kasdieniniam, tiek dieniniam makiažui, tiek ypatingoms progoms. Be to, jie tinka bet kokiam grožio tipui.

Neabejotina nauda - efektą galime sukurti naudodami beveik kiekvieną antakių makiažo produktą: antakių pieštuką, pudrą ar pomadą.

Prieš pradėdami darytis antakių makiažą...
 ... prisiminkite apie kasdienę antakių priežiūrą ir pincetavimą, nes jie yra būtini, kad bet koks makiažas atrodytų gerai. Jei norite, kad jūsų antakiai išliktų sveiki ir gerai prižiūrimi, turite juos pamaitinti naudodami gerą maistinių medžiagų turintį antakių serumą. Taip pat galite naudoti ricinos arba argano aliejų kaip priedą prie antakių priežiūros.

Ombre antakių makiažas - žingsnis po žingsnio

Nors toks makiažas reikalauja šiek tiek laiko, jis nėra sunkus. Perskaitykite mūsų lengvai suprantamą pamoką, kuri padės jums kiekviename žingsnyje. Naudodami kokybiškas makiažo priemones ir išmanydami gudrybes greitai pasidarysite natūraliai atrodančius ombre antakius.

1 ŽINGSNIS - PARUOŠKITE ANTAKIUS

Atminkite, kad prieš darydami makiažą antakiai turi būti švarūs ir sausi. Pirmas žingsnis yra pabarstyti šiek tiek pudros ant antakių. Taip darydami įsitikinsite, kad jūsų makiažo produktai išliks vietoje, kad poveikis bus gražus ir išsilaikys ilgiau.

2 ŽINGSNIS - APSIBRĖŽKITE ANTAKIUS

Apatinės antakio linijos nupiešimas yra antras žingsnis ir jo negalima praleisti - galutinis efektas priklauso nuo to, ar tai darysite teisingai, ar neteisingai. Atlikite atsargiai, naudodami pieštuką ar pomadą, tepant su plonu šepetėliu. Nedarykite per storai, bet turi atrodyto pakankamai ryškiais, kad matytųsi antakio viršūnėlė ir uodega.

3 ŽINGSNIS - UŽPILDYKITE ANTAKIUS

Kitas žingsnis - antakių spalvos suteikimas ir tarpų užpildymas antakių lankuose - jei tokių yra. Jei jūsų antakiai yra reti, plėmėti, plaukelius galite piešti naudodami antakių pieštuką arba pomadą: naudokite greitus potėpius, sekdami natūralų plaukelių augimą. Tik taip jie atrodys natūraliai.

4 ŽINGSNIS - SUTEIKITE SPALVĄ

Norint sukurti ombre efektą, reikia bent dviejų spalvų - natūralu, kad jos turi puikiai derėti prie jūsų antakių spalvos. Pasinaudokite antakių makiažo rinkiniais - jie dažniausiai susideda iš dviejų, to pačio tono spalvų - šviesios ir tamsios. Ant antakių plaukelių užtepkite šiek tiek vaško, kad pudra lengvai pasiskirstytų. Dabar tepkite šviesesnę spalvą nuo antakių viršūnėlės iki aukščiausio taško - lanko. Pats laikas paimti į rankas tamsesnę pudrą ir pamažu suteikti daugiau spalvų - pradėkite nuo lanko ir judėkite link uodegos. Šviesios ir tamsios spalvos turi sklandžiai pereiti, tai garantuoja natūraliai atrodantį ombre efektą.

5 ŽINGSNIS - SUTEIKITE ANTAKIAMS DAR DAUGIAU NATŪRALUMO

Pabaigai siūlome šukuoti antakius su šepetėliu - ypač viršūnėlę ir antakių arkas. Taip suminkštinsime aštrius kraštus. Darykite tai švelniai ir nespauskite šepetėlio per stipriai. Juk norite sušvelninti kontūrus, o ne nuvalyti spalvą.

6 ŽINGSNIS - ILGAI IŠLAIKYKITE SAVO OMBRE ANTAKIUS

Ir paskutinis žingsnis siekiant ilgalaikio makiažo ir dar geriau atrodančių antakių: užbaikite antakius naudodami skaidrų antakių gelį. Taip galėsite sukontroliuoti nepaklusnius plaukelius ir gauti norimą formą, be to, jie ilgiau išliks savo vietoje. Toks gelis neleis vidury dienos makiažui nusitrinti. Jūsų ombre antakių makiažas atliktas!

Ombre antakiai - tradicinis ar permanentinis makiažas?

Ombre antakiai yra itin populiari permanentinio makiažo technika. Vis daugiau moterų siekia to - profesionalus antakių ekspertas gali sukurti labai natūralų efektą, suklastodamas mūsų pačių antakius. Tai gali būti gera priemonė turinčioms labai plonus ir retus antakius, kurios nemėgsta arba dėl kokių nors priežasčių negali jų papildyti kiekvieną dieną. Nesvarbu, kiek jums metų, visada galite juos susitvarkyti. Turėtumėte žinoti, kad yra skirtingų technikų , o antakių kosmetologas tikrai padės išsirinkti tinkamiausią jūsų grožio tipui. Prieš apsisprendžiant dėl permanentinio antakių makiažo, pirmiausiai patariame pasidomėti kontraindikacijomis, visais prieinamais metodais, prieš ir po indikacijomis.

 

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika