Antakių Makiažo Mados

Kokie antakiai madingiausi šiuo metu?

Antakių išvaizda ir makiažo tendencijos nuolat keičiasi. Kai kurios iš jų yra gana netipiškos. Jei norite neatsilikti nuo naujausių grožio madų, skaitykite toliau - peržiūrėkite karščiausias antakių makiažo madas. Ar pasisemsite įkvėpimo?

Drąsūs ir ryškūs antakiai

Tai buvo populiaru daugelį sezonų. Moterims patinka ryškūs antakiai. Nesistebime, juk toks makiažas puikiai atrodo, paryškina veido bruožus ir pajaunina metus. Antakių pomada geriausiai tinka norint išgauti tokią išvaizdą - galite sukurti efektą per visą antakių ilgį. Tai taip pat tai leidžia nupiešti trūkstamus plaukelius. Galite šiek tiek išlįsti iš kontūrų arba sukurti šešėlių efektą, kad antakiai atrodytų natūraliai. Antakių pomados yra ilgai dėvimos ir jas labai paprasta naudoti, todėl galime jas naudoti ant pačių ploniausių ir labiausiai praretėjusių antakių.

Spalvingi antakiai

Vasaros laikas, tai linksmybės ir lauko koncertai. Spalvinga išvaizda yra laisvės ir džiaugsmo išraiška - tai galime pasiekti ne tik per spalvingus drabužius, bet ir makiažą. Ar žinote vieną karščiausių vasaros renginių tendencijų - spalvotus antakius? Tai drąsu! Paryškinti spalva arba dažyti antakiai - jei tai padaryta tinkamai - atrodysite tiesiog žavingai. Jie gali būti ne pati geriausia idėja darbe, bet festivaliui ar karnavalui –-kodėl gi ne?! Norėdami gauti tokį įvaizdį, naudokite vieną spalvą (idealiu atveju antakių kremą) arba kelias spalvas, kad atspalviai pereitų sklandžiai. Taip pat yra madinga tepti spalvą tik ant antakių uodegos. Produktus geriausia tepti plonu, kampuotu šepetėliu. Kokią spalvą pasirinkti? Pasirinkite spalvas, kurios dera prie jūsų odos tono ir aprangos. Yra begalės galimybių, kurias galite išbandyti. Tegul vaizduotė būna laukinė! Nepamirškite užtvirtinti efekto su skaidriu geliu - būsite tikra, kad jūsų antakiai išliks glotnūs viso vasaros vakarėlio metu!

Disko antakiai

Laikykimės spalvų ir blizgesio! Spalvingi antakiai nėra vienintelė šventinė antakių mada. Disko antakiai taip pat populiarūs. Merginos su blizgučiais ant antakių yra populiarios naktiniuose klubuose visame pasaulyje! Tokį įvaizdį išgausite nesunkiai: ant antakių užtepkite skaidraus gelio ir pabarstykite blizgučių arba blizgančios antakių pudros - auksinės ar sidabrinės, dar prieš geliui išdžiūstant. Taip pat yra specialių gelių su blizgučiais , kuriuos tiesiog reikia užtepi ant antakių ir makiažas jau padarytas! Disko antakiai leidžia pasižaisti su makiažu ir nereikia būti per daug rimtai.

Netikras mikrobleidingas

Mikrobleidingo stiliaus makiažas yra viena iš vis dar populiarių tendencijų. Tai alternatyva skausmingam, pusiau ilgalaikiam makiažui, kuris apima odos įpjovimus ir rašalo įleidimą, kad būtų padirbti mūsų pačių antakiai. Vizažistės mums parodė, kad galime gauti panašų efektą, kurį vėliau galima lengvai pašalinti. Tai įmanoma, jei turite itin ploną antakių rašiklį - antgalis yra prisotintas pigmento. Jį galite naudoti antakiams užpildyti ir tarpams užmaskuoti. Jūsų nupiešti plaukeliai atrodys kaip jūsų pačios antakiai . Geras antakių rašiklis yra ypač ilgai išliekantis, labai pigmentuotas ir tikslus. Galite lengvai sukurti efektą. Taip pat galite kontūruoti antakius ir paryškinti apatinę liniją.

Ombre antakiai

Vienas iš populiariausių ir puošniausių antakių įvaizdžių! Ombre leidžia tiksliai apibrėžti antakius, todėl jie atrodys natūraliai dėl derančių atspalvių. Antakių viršūnėlė yra šviesesnė ir subtilesnė ir sklandžiai pereina į tamsesnę ir ryškesnę spalvą su ryškia antakio uodega. Ombre antakių makiažą nesunkiai susikursite naudodami dviejų spalvų pomadas arba specialią antakių pudrą ir vašką. Tai visai nesunku. Tiesiog nepamirškite naudoti kokybiškų produktų, nes formulė ir pigmentacija yra raktas į sėkmę.

Banguoti antakiai

Ši keista išvaizda yra tikrai madinga internete! Banguoti antakiai tikrai tinka siautulingam vakarėliui ar karnavalui - neatrodo tinkamas makiažas įprastai dienai. Kaip sukurti efektą? Pirmiausia antakius padengiate su maskuokliu. Tada naudokite antakių pomadą arba rašiklį, kad nupieštumėte antakių plaukelius, sukurdami banguotą liniją. Pabandykite piešti plonus, mažus plaukelius, kad padirbtumėte savo antakius. Kad išvaizda išliktų visą vakarėlį, sutvirtinkite ją su skaidriu arba spalvotu antakių geliu.

Pūkuoti antakiai

Vešlūs ir pūkuoti antakiai taip pat yra labai populiarūs. Kad poveikis išliktų kuo ilgiau, naudojamas antakių muilas arba gelis. Pūkuoti antakiai užvaldė Instagramą. Vizažistės siūlo, kad antakiai būtų pūkuoti per visą jų ilgį - nedvejokite! Kuo labiau pūkuoti ir puresni plaukeliai tuo geriau. Geriausią efektą pasieksite, jei kurį laiką nepešite plaukelių. Taip pat pabandykite juos šukuoti įvairiomis kryptimis, kad vaizdas būtų puresnis ir vešlesnis.

Atgalinis šukavimas

Pūkuoti antakiai įkvėpė taip vadinamus atgal-šukuotus antakius - jie greitai pritapo! Šukuodami plaukelius atgal - priešingai natūraliai augimo krypčiai - padidinate jų apimtį. Viskas, ko jums reikia, tai kokybiškas antakių šepetėlis ir formavimo muilas. Taip pat praverstų ir geras antakių gelis fiksavimui. Galite pridėti šiek tiek spalvos, pavyzdžiui, antakių pudros. Jūsų antakiai taps pilnesni ir šiek tiek trimačiai. Pabaigoje galite užpildyti antakius su antakių rašikliu arba apibrėžti apatinę liniją. Palyginti su pūkuotais antakiais, atgal-šukuoti antakiai yra labiau pakelti ir pilnesni, ir gali būti spalvingesni, o pūkuoti antakiai yra subtilesni ir natūralesni.

Jokio antakių makiažo

Ši mada yra priešinga storiems ir ryškiems antakiams. Taip pat yra populiarus antakių šviesinimas, kad jie būtų vos matomi. Jokia antakių tendencija nesifokusuoja akių ir blakstienų pagerinimui. Tačiau norint atlikti permamentinį balinimą, reikia daug drąsos. Vizažistės išpopuliarino saugesnį variantą - makiažą, o ne balinimą. Ant antakių reikia užtepti šviesią maskavimo priemonę ir juos sušukuoti. Kartais teks dengti daugiau nei vieną kartą. Tai priklauso nuo jūsų antakių spalvos ir storio.

Tiesūs antakiai

Jie populiarūs platformoje TikTok. Tiesūs antakiai greitai įsitvirtino - dėka jų išvaizda atrodo ryškesnė, kartu lieknina veido bruožus. Ši mada yra makiažo ir stiliaus derinys - gali tekti išsipešioti plaukelius, kad atsikratytumėte natūralios, išlenktos formos. Taip pat gali tekti nupiešti keletą  papildomų plaukelių, kad sukurtumėte tiesią liniją. Tam puikiai tiks antakių pomada, pieštukas ar rašiklis. Vizažistės teigia, kad toks makiažas sukuria veido pakėlimo efektą!

 

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika