Antakių Mados ir Stiliai

kokie antakiai madingi

Antakių makiažui reikia gerai pasiruošti. Kaip suformuoti antakius, kad jie atrodytų geriausiai? Ar žinote naujausias antakių madas? Peržiūrėkite populiariausius ir labiausiai šokiruojančius! Kurį stilių rinksitės jūs?

„Netvarkyti“ antakiai

Žmones visame pasaulyje žavi dalykai, kurie yra natūralūs, kaip kad kosmetika ar dažai iš žolelių be jokių chemikalų. Ši mada taip pat išryškėja, kai skaitome apie antakių formavimo būdus. Netvarkytų antakių stilius jau kurį laiką buvo itin populiarus, o mėgstančių šį stilių vis daugėja. Kaip gauti tokią išvaizdą? Na... palikite savo antakius tokius, kokie jie yra! Nepešiokite jų, nekirpkite, nedažykite ir nesuteikite jokio stiliaus. Kad jie augtų ir taptų tankūs - galite išbandyti antakių serumą, kuris per kelias savaites leis jums užsiauginti stipresnius ir storesnius plaukelius.

Ploni antakiai iš 1990-ųjų

Dešimtajame dešimtmetyje moterys nešiojo antakius, kurie atrodė visiškai nepanašūs į šiuolaikinius antakius. Visos norėjo labai plonų, išpešiotų, taip vadinamų plonų antakių! Reikėjo prieiti arti žmogaus, kad juos pastebėtum. Bėgant metams moterims patiko pešioti plaukelius, taip sukurdavo vos besimatančias arkas. Deja, tokia išvaizda daugeliui netiko. Blogiausia tai, kad antakiai nebeatauga po daugelio metų pešiojimo. Dabar atrodo, kad ploni antakiai grįžta, bet „atnaujintoje“ versijoje - ploni antakių lankai pritaikomi prie veido formos ir tvarkomi su antakių muilu ar geliu.

Išskutinėtas antakis

Neįprasta ir šokiruojanti antakių tendencija drąsiausiems: dalis antakio nuskusta paliekant tarpelį antakyje. Tai tikrai gana drąsus stilius ir tai nėra naujiena - jis buvo populiarus devintajame ir dešimtajame dešimtmečiuose, tokius antakius turėdavo Big Daddy Kane, Kris Kross ir Vanilla Ice. Šiandien tai jau nebėra skirta tik hiphopo žvaigždėms ar gerbėjams. Antakių tarpelis yra gana populiarus Instagram tinkle. Rihanna yra viena iš įžymybių, kurią sužavėjo šis  stilius. Šiais laikais mums nereikia skutimosi mašinėlės ar skustuko, kad padarytume antakių tarpelį - galime naudoti pilno padengimo makiažą.

Tiesūs antakiai

Ši tendencija taip pat gana drąsi: formuojate antakius, kad jie būtų lygūs ir tiesūs. Norėdami sukurti tokį įvaizdį, turėsite išpešti plaukelius nuo antakių uodegos. Tiesūs antakiai gali atrodyti pribloškiančiai ir jums nereikia pešti plaukelių, kad patikrintumėte, ar toks stilius tinka jūsų veidui - galite išmėginti tokią išvaizdą užmaskuodami uodegą su makiažu, tiksliau su maskuokliu. Jei jums patinka efektas, galite paimti pincetą ir susikurti tiesius antakius. Tereikia vieno įrankio: tikslaus pinceto su pasvirusiu antgaliu.

Plunksniniai antakiai

Plunksniniai antakiai yra didelis hitas ir jums patiks, jei jūsų antakiai yra stori ir tankūs. Tokį įvaizdį galite lengvai sukurti namuose. Jums tereikia šiek tiek nukirpti plaukelius specialia antakių kirpimo mašinėle su ilgais ašmenimis. Sušukuokite antakius į viršų ir nukirpkite ilgesnius ir išsiskiriančius plaukelius. Taip darydami turėsite tvarkingas ir storas arkas. Jei norite ilgiau išlaikyti savo plunksnuotus antakius - išbandykite laminavimo rinkinį, kuris išlaiko plaukelius tvarkingus kelias savaites.

„Geolift“ antakiai

„Geolift“ yra vienas iš naujų stilių, panašus į plunksninius antakius. Čia antakių pradžia ir arka yra pilnesnės ir puresnės, tačiau uodega nusmailėjusi, aiškiai apibrėžta, aštresnė. Šis stilius suteikia pilnumo, bet ir maloniai pagražina antakius. Dėl to veidas atrodo labiau pailsėjęs, o akys atrodo didesnės.

Neįprastos antakių formos

Antakių makiažo meistrai ir ekspertai sugalvoja vis daugiau nepaprastų ir šokiruojančių idėjų. Jie nebijo eksperimentuoti ir labai susižavėti. Socialinę mediją ir podiumus užkariauja antakiai - žuvies uodegos antakiai, kurie atrodo kaip tikra žuvies uodega, o Instagram tinkle karaliauja banguoti antakiai.

 

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika