KARŠTA MADA: muilo antakiai. Kaip naudoti antakių muilą; efektai

Muilo antakiai: kas tai?

Ar kada nors girdėjote apie antakius su muilu? Nors tai gali stebinti, bet muilo antakiai yra top antakių formavimo mada. Susipažinkite su MUILO ANTAKIŲ efektu ir sužinokite, kokį muiliuką pasirinkti tobulai suformuotiems ir natūraliai atrodantiems antakiams.

Kas yra antakių muilas?

Ar žinojote, kad antakių muilas yra paprastas, bet puikus būdas paryškinti antakius? Tai visai ne nauja mada - seniai buvo atrasta, kad muilas gali apibrėžti ir padėti sutramdyti antakių plaukelius bei išlaikyti juos tobulos formos visą dieną, be jokių pataisymų. Antakių muilas buvo populiarus jau prieš 100 metų. Pirmiausiai jis buvo atrastas Holivude: šis natūralus produktas užtikrino, kad aktorių antakių makiažas filmavimo aikštelėje išsilaikytų ilgas valandas ir atrodytų nepriekaištingai iki paskutinio kadro! Šiuo metu antakių formavimo muilas ir technika, vadinami muilo antakiai išgyvena savo atgimimą.

Antakių muilas daugiausia susideda iš glicerino, todėl jis yra tamprus ir lengvai tepamas. Su juo galite greitai suformuoti antakius ir suteikti jiems natūralią bei stilingą išvaizdą. Tai puikus pasirinkimas jūsų kasdieniam makiažui! Šis metodas užtikrina, kad antakiai atrodys natūraliai ir storesni.

Muilo antakiai: kas tai?

Muilo antakiai paprasčiausiai yra antakių apibrėžimas su muilu. Šis antakių formavimo metodui reikia šepetėlio ir muilo gabalėlio. Makiažui galite rinktis glicerino muilą, tačiau jis nesuteikia tokio tobulo efekto kaip būtent tam specialiai skirta grožio priemonė. Šio metodo antakių makiažo priemonės yra pakeičiamos su muilu, nes jis apibrėžia ir sutvirtina plaukelius, suteikdamas nepriekaištingą ir ilgalaikę išvaizdą. Muilas padeda formuoti antakius taip, kaip tik norite. Šiais laikais madinga visus plaukelius šukuoti šiek tiek aukštyn, kad jūsų lankai atrodytų tankesni ir storesni. Kadangi muilas kiekvieną plaukelį padengia permatoma plėvele, jis optiškai juos pastorina. Tokiu būdu, visas antakių formavimas atrodo labai natūraliai ir tuo pačiu ryškiai.

PATARIMAS!
Jei norite, galite sustiprinti muilo antakių efektą, užtepdami šiek tiek antakių pomados, antakių tušo ar šešėlių. Nepamirškite užpildyti su spalva tik tada, kai muilas jau išdžiūvo.

Muilo antakiai - kokį muilą rinktis?

  • Tradicinis, anglies arba glicerino muilas

Natūralus ir glicerino muilas yra dažnas pasirinkimas. Po naudojimo tokį muilą reikėtų sudrėkinti vandeniu. Jis turi būti minkštesnis ir lankstesnis, kad jį būtų nesunku naudoti. Jei turite tamsius antakius, turėtumėte naudoti anglies muilą. Toks muilas greitai išdžiūsta ant plaukelių ir padaro juos gana standžius, nesuteikdamas daug laiko dirbti su antakių forma.

  • Gelinis muilas - nereikia drėkinti

Sukurtas specialiai antakių formavimui. Glicerino-gelinis muilas yra malonios ir švelnios konsistencijos, tobulai tinkantis muilo antakiams. Šio tipo muilo nereikia maišyti su vandeniu, toniku ar gėlių vandeniu (hidrozoliu). Jis tepamas su šepetėliu, tiesiai iš pakuotės. Muilas bespalvis, nepalieka likučių ant antakių ir nesivelia. Be to, neleidžia odai jaustis įsitempusiai. Jis yra labai patvarus ir tuo pačiu gana atsparus prakaitui bei drėgmei. Taip pat, jis nesijaučia lipnus. Labai paprasta naudoti, nes muilą nesunku įtrinti į antakių plaukelius ir jis nesustingsta iš karto, todėl turite daug laiko iš naujo apibrėžti antakių formą.

Antakių muilas - patarimai. Naudojimas ir užpildymas

Naudokite muilą tik ant nuvalytų antakių. Netepkite jo ant pagrindo, antakių pieštuko, akių šešėlių ar antakių pomados. Jei tai padarysite, tepdami muilu nušveisite visas antakių makiažo priemones, ūsų makiažas atrodys sugadintas ir teks daryti iš naujo. Taip pat atminkite, kad bet koks apsauginis arba drėkinamasis kremas turi būti pilnai susigėręs prieš tepant muilą. Tik tada galėsite pasiekti geriausių ir ilgalaikių rezultatų.

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika