Jūsų Gidas į Antakių Pomados Naudojimą

antakių makiažas su pomada kaip padaryti

Antakių pomada - karščiausia pastarojo meto makiažo mada! Ši unikali kosmetika leidžia pasiekti unikalių efektų, kurių neįmanoma pasiekti su tušu ar antakių pieštuku. Ar norite pradėti naudoti antakių pomadą, bet nežinote, kaip tai padaryti teisingai? Svajojate apie tobulai apibrėžtus antakius? Išmokite geriausią antakių makiažo metodą - mūsų gidas atskleis tobulo makiažo su antakių pomada paslaptį!

Kas yra antakių pomada?

Antakių pomada yra kosmetika, vaško arba pastos konsistencijos - ji tiršta ir dažniausiai būna stikliniame ar plastikiniame indelyje. Dėl išskirtinio tankumo produktas yra labai pigmentuotas ir užtikrina stiprų padengimą - idealiai tinka drąsiam ir ryškiam antakių makiažui. Leidžia tiksliai pabrėžti antakių arkas, prideda ryškumo ir spalvos, užpildo visas retas vietas ir imituotuoja atskirus plaukelius. Pomada užtikrina, kad jūsų antakiai išliktų tobuli.

Antakių pomada - kam ji skirta?

Pomada yra unikali ir universali kosmetikos priemonė, kuri suteikia įvairių efektų atliekant antakių makiažą: nuo subtilaus paryškinimo iki ryškios ir stiprios antakių išvaizdos. Dėl to ji idealiai tinka bet kokiems antakiams - storiems ir ryškiems, kuriems tereikia apibrėžti formą, bei ploniems ir retiems, kad „sukurti“ juos nuo nulio, suteikiant formą ir ryškumą. Jei išmoksite ja naudotis, galėsite pasiekti įvairių efektų savo antakių makiaže - užpildykite retas vietas, imituoti atskirus plaukelius, švelniai paryškinti antakius arba suteikti jiems drąsumo. Galimybės yra neribotos ir viskas priklauso tik nuo jūsų pasirinktos išvaizdos. Tiesiog nepamirškite, kad antakių forma, storis ir padėtis turi atitikti jūsų veido formą.

Ko reikia norint naudoti antakių pomadą?

Norint tiksliai ir lengvai užtepti pomadą ant savo arkų, jums reikės geros kokybės šepetėlio. Jis turi būti plonas, plokščias ir nuožulnus. Taip pat turi būti tinkamo ilgio šereliai, kad nebūtų per daug lankstūs ir nesudarytų per storų linijų. Tikslus šepetėlis užtikrina tikslų antakių makiažą ir suteikia komfortą antakių makiažo metu. Pomada yra šlapia ir lipni, bet labai patvari, todėl kiekvienas teptuko potėpis palieka pėdsaką. Štai kodėl tepdami pomadą stenkitės palaipsniui didinti intensyvumą ir pradėti švelniais potėpiais.

Kaip naudoti antakių pomadą žingsnis po žingsnio

1. Ilgalaikiam ir trimačiam makiažui, pirmiausia antakius reikia pasitepti skaidria pudra ir švelniai nuvalyti perteklių. Šiam darbui pravers šepetėlis.

2. Laikas pasižymėti antakių kontūrą. Ant šepetėlio užtepkite nedidelį kiekį pomados. Pašalinkite perteklių trindami šepetėliu ir apatiniame antakių krašte nubrėžkite ploną liniją. Prisiminkite tinkamas proporcijas ir nusistatykite idealią savo arkų formą. Ji turėtų atitikti jūsų veido formą.

PATARIMAS
Jei kažkas išeina ne taip, kaip norėjote, iš karto padarykite pataisymus, kol antakių pomada yra neišdžiūvusi.

3. Pažymėję antakių kontūrą, įsitikinkite, kad už kontūro nėra nepageidaujamų plaukelių. Sutvarkykite antakius su geru pincetu, kuris lengvai sugriebs visus plaukelius.

4. Dabar ant šepetėlio liko kaip tik tiek pomados, kad pažymėtumėte viršutinę antakių liniją. Nupieškite ją, turėdami omenyje, kad antakio uodegą reikia labiau paryškinti. Norėdami tai pabrėžti, galite pridėti papildomą pomados atspalvį. Dėl šios spalvos gradacijos jūsų antakiai atrodo natūralesni, todėl įsitikinkite, kad uodega yra tamsiausia, o priekinė dalis yra menkai užpildyta, kad sukurtumėte plunksninį įvaizdį. Tai užtikrina madingą ombre efektą.

5. Iš stiklainio išimkite šiek tiek pomados ir švelniai užpildykite visą antakį, nepamirškite apie spalvos gradaciją ir paryškinkite uodegėlę.

6Nuvalykite pomados perteklių šepetėliu, sutelkdami dėmesį į viršutinę liniją (ji neturėtų būti per aštri) ir vidurinę dalį. Uodegą galite palikti taip kaip yra.

7. Jei norite, galite pataisyti antakius skaidriu geliu. Taip plaukeliai išliks vietoje visą dieną, todėl galėsite kontroliuoti jų formą dienos eigoje. Antakių gelis taip pat suteikia trimačio efekto ir švelniai pablizgina plaukelius, pagerindamas užbaigtos išvaizdos estetiką.

PATARIMAS
Jei netyčia peržengėte antakių liniją, tiesiog nuvalykite su maskuokliu. Šiam darbui pravers plonas šepetėlis.

Kokią antakių pomadą rinktis?

Norėdami gauti geriausius rezultatus, aukštos klasės ir patvarų makiažą -rinkitės aukščiausios kokybės kosmetiką su puikia pigmentacija ir išskirtiniais atspalviais. Nanobrow Eyebrow Pomade - puikiai apgalvoti atspalviai su puikia satino tekstūra ir patvaria, vandeniui atsparia formule gali akimirksniu paversti jus į antakių makiažo meistrę. NEdarykite kompromisų dėl savo grožio – rinkitės kokybišką antakių kosmetiką iš geriausių ingredientų. Rinkitės Nanobrow!

Kaip išsaugoti išdžiūvusią pomadą?

Kiekviena antakių pomada yra kreminės, vientisos ir tirštos konsistencijos. Dėl tokios konsistencijos laikui bėgant jis išdžiūsta. Laimei, ją galima išgelbėti! Jei norite vėl išgauti skystą ir kreminę pomados konsistenciją, tiesiog įlašinkite į ją lašelį duralino - ši unikali kosmetika tikrai pravers makiažo gerbėjams, nes ją galima naudoti ne tik antakių pomadai praskiesti! Kuomet sumaišoma su makiažo kosmetika, ji pasikeičia į skystą ir vandeniui atsparią formulę, arba atskiedžia kosmetiką, kuomet jis yra per tiršta. Taip lengviau tepti bet kokią makiažo priemonę - nuo makiažo pagrindo iki lūpų dažų ir akių šešėlių, kuriuos atskiedus galima tepti ir šlapius.

Mėgaukitės savo antakių makiažu! 

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika