Antakių Makiažo Gudrybės

Antakių Makiažo Gudrybės

Antakių apibrėžimas yra esminis makiažo elementas. Ar jums kartais sunku susitvarkyti antakius? Čia rasite pačias geriausias gudrybes, kurios padės jums lengvai sukurti nuostabiausias antakių arkas. Skaitykite apie gyvenimą gelbstinčias antakių makiažo priemones, kurias naudoja ir vizažistai.

Kasdienė antakių priežiūra - nuostabaus antakių makiažo paslaptis

Prieš galvodami apie tai, kaip susitvarkyti antakius ir pasidaryti patį nuostabiausią makiažą, būtinai gerai pasirūpinkite antakių plaukais. Kuo sveikesni plaukeliai, tuo gražiau jie atrodys. Jei jie stiprūs, stori ir gerai prižiūrimi, tuomet galite pasikliauti nepriekaištingu makiažu, kurio neįmanoma padaryti ant retų, dėmėtų antakių.

Ką naudoti norint turėti sveikesnius ir geresnius antakių plaukelius? Be jokios abejonės, antakių serumas yra pats veiksmingiausias būdas - naudokite jį reguliariai kiekvieną dieną prieš miegą. Jūsų antakiai taps gražesni per trumpą laiką!

Geriausios makiažo gudrybės glotniems antakiams

Nepriekaištingas antakių makiažas nėra dalykas, kuris atsiranda iš niekur - reikia žinoti, kaip jį daryti, kad pasiektumėte geriausią efektą ir reikėtų įdėti kuo mažiau pastangų.

#1 Prieš darydami makiažą, papudruokite antakius

Ši gudrybė pravers visoms, kurių antakiams trūksta apimties arba turi riebią odą. Ant antakių plaukelių užtepkite skaidrią bambuko, mineralinę ar ryžių pudrą - ji suteiks matinį paviršių ir sugers riebalų perteklių. Tai reiškia ilgesnį makiažo išsilaikymo laiką - kosmetika neišsiteps.

# 2 Įsigykite kampuotą šepetėlį

Ar žinote, kad visažistės dirbdamos savo darbą neapsieitų be plono, kampuoto šepetėlio? Naudodami tokį paprastą įrankį galite sukurti ryškias arba plonas linijas. Ploniausia šepetėlio dalis leis tiksliai užpildyti antakius, kad jie atrodytų natūraliai, nepriekaištingai ir gražiai. Rinkitės kokybiškus aksesuarus, kurie leis jums imituoti natūralius plaukelius. Galite naudoti kampuotą šepetėlį ne tik antakių pomadoms, pudrai ir vaškui tepti, bet ir kitoms makiažo priemonėms maišyti.

#3 Pasitepę makiažą perbraukite per antakius

Kuomet užpildote antakius, užpildas greičiausiai nepatenka ant antakių tolygiai. Kaip jį sklandžiai paskirstyti per visą antakį? Viskas, ko jums reikia, tai patogus šepetėlis, kuris leis jums sušvelninti aštrius kraštus ir užtikrinti tolygų padengimą.

#4 Itin greito antakių makiažo triukas

Kalbant apie šepetėlius, ši gudrybė akimirksniu suteiks jums nuostabius antakius! Tai greičiausias pasaulyje būdas sušukuoti antakius - jums reikia smėlinės arba rudos spalvos pieštuko ir šepetėlio. Užtepkite nedidelį produkto kiekį ant šepetėlio ir perbraukite antakius. Taip juos greitai apibrėšite ir suformuosite.

# 5 Venkite aštrių kraštų

Nepamirškite, kad viršutinė antakių linija turi būtų švelni ir venkite aštrių kontūrų. Jei kuriate tvirtas ir ryškias linijas, galite atrodyti karikatūriškai, o tai tikrai nėra pageidaujamas stilius.

#6 Suteikite savo antakiams papildomo apibrėžtumo

Vizažistės naudoja šią gudrybę jau ne vienerius metus: naudokite antakių/akių pieštuką arba korektorių ir perbraukite juo po apatine antakių linija - viršutinė linija švelni ir natūrali, o apatinė lygi ir tiksli. Tai suteiks natūraliai atrodančius lankus, pakels antakius, o visas veidas atrodys gaivus ir pailsėjęs.

#7 Sutramdykite savo antakius naudodami antakių gelį

Net geriausios makiažo priemonės bus nenaudingos, jei jūsų antakiai bus netvarkingi ir nepaklusnūs. Norint sukurti tobulą formą ir ilgai ją išlaikyti, jums reikės skaidraus arba spalvoto antakių gelio. Tai puiki idėja sutramdyti nepaklusnius plaukus. Kokybiškas gelis suformuos ir išlaikys net tankiausius antakius nepriekaištingus.

# 8 Pasirinkite tinkamas spalvas

Kokybiškų gaminių pasirinkimas nėra vienintelė antakių meistrų paslaptis - spalvos taip yra svarbios. Ar žinojote, kad norint preciziško makiažo reikia bent dviejų atspalvių? Pavyzdžiui, galite naudoti šalto atspalvio antakių pudrą, žymeklį ar pieštuką, kad užpildytumėte retus antakius, bet tuomet turėtumėte imtis šviesesnės spalvos, kad išvengtumėte sunkių, pernelyg ryškių antakių lankų. Naudodami keletą spalvų galite sukurti natūraliai atrodančius ombre efektus: pradėkite nuo šviesios pudros ir palaipsniui pridėkite tamsesnių atspalvių.

# 9 Įsitikinkite, kad yra pusiausvyra 

Jei norite nepriekaištingos antakių išvaizdos, įsitikinkite, kad antakiai dera su kitais makiažo elementais. Jei renkatės ryškias, dūmines akis, tuomet paryškinkite ir antakių arkas. Subtilesnis efektas geriau tinka dieniniam makiažui. Harmonija - tai raktas į tobulą makiažą

#10 Venkite antakių trafaretų

Atrodo, kad antakių trafaretas yra lengviausias būdas išgauti norimą antakių formą, tačiau reikia atminti, kad jie neatitinka jūsų išskirtinių veido bruožų. Mes visi skiriamės veido formomis, akių formomis, vidiniais ir išoriniais akių kampučiais, atstumu tarp akių ir nosies ir t.t. Todėl vietoj trafaretų siūlome naudoti antakių kontūravimą - sukursite gražiausią antakių formą, kuri derės prie jūsų veido formos.

 

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika