Kaip Reikia Prižiūrėti Antakius? Antakių Serumai, Aliejai ir Kitos Pagalbinės Priemonės

antakių priežiūra namuose

Kasdienė antakių priežiūra yra raktas į gražius antakius, ir mes čia mes galime daug ką nuveikti. Skaitykite toliau, kad gautumėte patarimų, kaip išgauti pačius gražiausius antakius lankus, o pačius antakius išlaikyti tvirtus ir sveikus.

Antakių serumas - tvirtų antakių plaukelių paslaptis

Antakiai atrodo gražiai ir gerai prižiūrimi, jei jie yra giliai pamaitinti, sveiki ir stiprūs. Kaip galite juos pagerinti? Kasdienis, specialiai sukurto produkto, antakių augimo serumo, naudojimas yra itin efektyvus. Rinkitės serumą, kuriame yra augimą skatinančių ingredientų bei maitinamųjų augalų ekstraktų. Jis tinkamai pasirūpins jūsų antakiais.

Vitaminai ir papildai antakių priežiūrai

Kad antakiai išliktų sveiki ir gražūs, galite vartoti ir papildus. Antakių plaukelių maitinimas iš vidaus suteiks nuostabų efektą. Kokius vitaminus naudoti, kad antakiai būtų stiprūs ir glotnūs?

Aliejai antakiams - ar jie duoda kokių nors rezultatų?

Daugelis žmonių savo antakiams naudoja augalinius aliejus. Populiariausias jų augimui skatinti yra ricinos aliejus. Turėtumėte žinoti, kad aliejai turi ir papildomą maitinamąjį poveikį. Aliejuose, be vitaminų ar sterolių, juose yra gausu flavonoidų, todėl jie yra stiprūs antioksidantai, kurie apsaugo nuo pažeidimų, apsaugo nuo išorinių agresorių, tokių kaip minusinė temperatūra ar karštis, papildo lipidų sluoksnį ir drėkina antakius, kad jie neišsausėtų.

Kokius aliejus reikėtų naudoti antakiams?

Jei norite gražesnių antakių, rinkitės aliejus, kurie ne tik maitina plaukus, bet ir turi drėkinamąjį poveikį. Dauguma aliejų padės lengviau sutvarkyti antakius, jie bus blizgūs ir atrodys sveikesni. Be populiariausio ricinos pupelių aliejaus, išbandykite intensyviai maitinantį avokadų, argano ar makadamijos aliejų, kuris greitai įsigeria ir pagerina plaukelius. Daugiau apie antakių serumų ir augalinių aliejų poveikį galite perskaityti mūsų straipsnyje: Kaip Turėti Pilnesnius, Storesnius antakius? Geriausi Antakių Auginimo Metodai

Botaniniai antakių priežiūros ingredientai

Kalbant apie aliejus ir vitaminus, reikėtų pabrėžti ir botaninių ekstraktų svarbą - jie taip pat stiprina ir gražina antakius. Idealiu atveju jie turėtų būti įtraukti į antakių serumą. Rinkitės antakių serumus, kuriuose yra:

  • SOJOS DAIGŲ EKSTRAKTAS - skatina antakių augimą, stabdo senėjimą ir plaukų slinkimą, stiprina antakius nuo šaknų iki galiukų, pagražina juos.
  • EUROPOS MAUMEDŽIO EKSTRAKTAS - apsaugo nuo pernelyg didelio antakių iškritimo.
  • KVIEČIŲ DAIGŲ EKSTRAKTAS - atgaivina ir maitina antakius, padarant juos minkštus ir elastingus.
  • ŽENŠENIO ŠAKNŲ EKSTRAKTAS - tai stiprus antioksidantas, kuris giliai maitina ir apsaugo nuo senėjimo bei papilkėjimo. Jame yra plaukams naudingų ingredientų: triterpenoidinių saponinų, glikozidų, vitaminų (B1, B2, C) ir amino rūgščių.
  • ARGININAS - natūrali aminorūgštis, kuri drėkina antakius, skatina maistinių medžiagų įsisavinimą, skatina greitesnį plaukų augimą ir neleidžia plaukeliams slinkti.

ATMINKITE!
Antakių priežiūra turėtų prasidėti kartu su veido priežiūros rutina. Štai kodėl jūsų mityba, vitaminų ar papildų vartojimas yra tokie pat svarbūs kaip ir tai, ką naudojate makiažui valyti ir kaip tvarkotės antakius. Stenkitės vengti antakių srities, kuomet naudojate veido priežiūros priemones, tokias kaip dieninis ar naktinis drėkinamasis kremas. Naudokite kokybiškus makiažo valiklius ir netrinkite antakių per stipriai. Visada rinkitės profesionalias makiažo priemones, kurios ne tik gražina antakius, bet ir turi kokybiškų ingredientų, gerinančių jų būklę.

 

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika