Antakių Korekcija: Kaip Suformuoti Tobulas Arkas?

Tinkamas antakių formavimas

Gražiam veidui reikia tobulų antakių ir taškas. Svarbiausia, kad jie turėtų formą, kuri atitinka veido bruožus. Tik tada galėsite tvarkytis arba dažyti antakius ir pasiekti norimą efektą. Štai kodėl antakių korekcija yra nepaprastai svarbi. Ar norite sužinoti, kaip tai padaryti tinkamai? Ar galima tai lengvai padaryti namuose? Kaip suformuoti antakius? Perskaitykite mūsų gidą.

Kas yra antakių korekcija?

Svajojate apie gražius antakius, kurie derėtų prie veido bruožų? Antakių korekcija suteiks antakiams tobulą formą, atsižvelgiant į visas detales: antakių plotį, ilgį, atstumą tarp antakių, vietą, kur jie prasideda, lanką ir pabaigą. Jei viskas atlikta gerai, antakių korekcija atkuria antakių ir viso veido simetriją, išlaiko jaunatvišką išvaizdą ir paryškina akis. Ji tokia tiksli, kad kai kurie tai vadina „antakių architektūra“. Tai apima linijų nubrėžimą ir pagrindinių taškų pažymėjimą - antakių storį, plotį ir ilgį. 

PASTABA!
Tinkamai atlikta antakių korekcija yra pagrindinis žingsnis, jei norite užpildyti, dažyti arba pešioti antakius. Tai tikrai verta. Jei nemanote, kad susitvarkysite pačios, patikėkite savo antakius profesionalams. Geriausiai tai padarys antakių specialistė.

Kaip išpuoselėti gražiausią antakių formą pagal savo veido formą?

Su antakių korekcija siekiama sukurti geriausią antakių formą pagal mūsų veido bruožus. Čia pasiteisina priešingybių taisyklė: jei veidas turi aštrius kontūrus, rinkitės švelnesnes arkas ir atvirkščiai. Pažiūrėkite, kokia antakių forma jums labiausiai tinka.

Antakių formavimo esminiai dalykai - antakių korekcija

Kaip nustatyti geriausią antakių formą?

Trijų linijų nusipiešimas ir žymėjimas yra populiariausias būdas. Tai galite padaryti naudodami ploną pagaliuką (pavyzdžiui, maisto iešmelį), plono makiažo šepetėlio galiuką arba profesionalią antakių formavimo virvelę. Trys linijos žymi tris svarbius taškus: pradžią, pabaigą ir antakių arką. Kaip viską atlikti?

#1 ANTAKIŲ PRADŽIA

Padėkite įrankį, pavyzdžiui, pieštuką, vertikaliai nuo nosies šnervės. Linija turi kirsti antakį - tai parodys antakio pradžią, todėl pažymėkite ją, pavyzdžiui, antakių pieštuku. Pastaba: jei turite plačią nosį, pieštuką reikia dėti maždaug 2 mm atstumu nuo vidinio akies kampo. Taip pasieksite tikslumą ir antakiai nebus per daug nutolę vienas nuo kito lyginant su akimis.

#2 ANTAKIŲ ARKA (AUKŠČIAUSIAS TAŠKAS) 

Dabar padėkite pieštuką įstrižai nuo nosies šnervės ties akies rainelės viduriu - vieta, kur pieštukas kerta antakį, yra aukščiausias jo taškas. Antakis pradeda siaurėti ir lengvai juda žemyn, suformuodamas vadinamąją uodegą.

#3 ANTAKIŲ PABAIGA

Šį tašką galite pasižymėti padėdami pieštuką nuo nosies šnervės iki išorinio akies kampo. Linija eina per antakius, kad nustatytų, kada jie baigiasi.

Antakių korekcija: horizontalių linijų technika

Aukščiau pateiktos trijų taškų technikos naudojimas yra labai naudingas nustatant antakių formą, tačiau profesionalūs antakių meistrai žengia dar žingsnį į priekį. Kad antakiai būtų lygūs ir vienodo aukščio, jie dar kelis kartus pamatuoja ir pažymi horizontalias linijas. Jos padeda pasiekti tobulą antakių storį ir vienodą lankų aukštį, kad būtų užtikrinta harmonija ir simetrija.

1. Pažymėję tris taškus, rodančius pradžią, lanką ir pabaigą, nubrėžkite liniją, sujungiančią antakius.

2. Dabar galite naudoti liniuotę, kad perkeltumėte tris linijas ant kito antakio - horizontali linija tarp antakių yra atskaitos taškas.

3. Naudokite virvutę su rašalu. Jei tokio neturite, naudokite siūlą ir ant siūlo užtepkite nedidelį kiekį dantų pastos ar skystos maskavimo priemonės, tuomet prispaudę prie odos, paliksite žymę. Įtempkite siūlą ir paspauskite jį išilgai apatinės antakio linijos, kad susidarytų matoma žymė. Jis kirs pirmą vertikalią liniją, kurią pasidarėte anksčiau. Pažymėkite šį tašką.

4. Padarykite tą patį horizontaliai prispausdami siūlą iki viršutinės antakio linijos ir lanko (aukščiausio taško). Taip darydami nustatysite tobulą antakių storį, vienodą lanko aukštį ir simetriją tarp antakių.

5. Galiausiai įsitikinkite, kad antakiai yra simetriški ir vienodo storio - prie apatinės ir viršutinės linijos galite prispausti siūlą ar pieštuką. Atminkite, kad tik 2/3 antakio turi būti vienodo storio, susiaurinta tik uodega.

Antakių korekcija namuose - ar tai įmanoma?

Jei jūsų veidas yra simetriškas, greičiausiai neturėsite problemų savarankiškai atlikdami antakių formavimą - visi pažymėti taškai ir linijos leis jums suformuoti įspūdingus antakių lankus. Situacija gali būti sudėtingesnė, jei veidas yra neproporcingas, pavyzdžiui, labai plati ar siaura nosis, plačiai išsidėsčiusios akys. Tokiu atveju tai turėtų atlikti kvalifikuotas ir patyręs antakių specialistas, kuris atliks tinkamus matavimus ir nustatys tobulą antakių formą jūsų veidui.

Ką naudoti antakių korekcijai? Esminės profesionalios priemonės antakių architektūrai

Norėdami pasiekti didžiausią tikslumą ir simetriją, naudokite specialiai pagamintus matavimo aksesuarus. Jie palengvins užduotį ir padės suformuoti tobulus antakių lankus. Virvelė su rašalu galiam rasti bet kuriame antakių salone. Šviesus arba tamsus pigmentas sukurs ryškias linijas, kurios yra būtinos atliekant antakių korekciją. Toks rašalas yra švelnus odai ir nesukelia alerginių reakcijų. Pigmentai yra tirpūs vandenyje.

Taip pat gan populiarios yra antakių liniuotės. Ji pagaminta iš organinio stiklo ir turi 4 kojeles, kurios padeda išlaikyti simetriją nustatant kritinius antakių taškus. Lipnus lipdukas turi panašų efektą. Jis yra vienkartinis ir turi du lygius kiekvienam antakiui. Priklijuojate ant linijos tarp antakių ir pažymite taškus. Vis dėlto, antakių slankmatis yra pati profesionaliausia antakių formavimo priemonė, užtikrinanti tikslius matavimus ir kurią galite lengvai valdyti bei reguliuoti taip, kad ji derėtų prie jūsų antakių.

 

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika