Kaip Sušukuoti Storus ir Vešlius Antakius?

stori antakiai kaip sutvarkyti

Stori, natūraliai atrodantys, šiek tiek netvarkingi antakiai jau seniai yra karščiausia antakių tendencija. Jums pasisekė, jei jūsų antakiai yra tankus - jums nereikia dėti daug pastangų, kad galėtumėte juos formuoti. Pakanka tik šie tiek juos pagražinti su šiek tiek makiažo. Tačiau ką daryti, jei antakiai tampa nevaldomi ir iškiša? Sušukuoti juos su šepetėliu gali nepakakti. Gera idėja yra įsigyti tinkamus antakių  produktus, kad sukurtumėte tobulą formą ir ją išlaikytumėte. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte, kaip sutramdyti storus antakius!

Kaip susitvarkyti su tankiais antakiais?

Tikriausiai kiekviena moteris svajoja apie storus, pilnus, vešlius antakius, tačiau perdėti antakiai niekada nėra gerai - ploni, smulkūs antakiai ir per daug stori, nepaklusnūs plaukeliai neleidžia mums atrodyti kiek įmanoma geriausiai. Kaip juos suvaldyti? Tinkamai atliktas formavimas yra paslaptis. Jei nežinote, kaip tai padaryti teisingai, patikėkite tai antakių ekspertui, kuris atliks antakių formavimą ir sukurs simetriškus lankus, išpešiodamas bet kokius nereikalingus plaukelius. Apkirpimas taip pat yra gera priemonė susitvarkyti su dideliais antakiais - tik nekirpkite jų per visą ilgį. Šis metodas tinka vidinei antakių pusei (apatinė linija). Gerai apkirpti antakiai neatrodys pernelyg tankūs ar netvarkingi. Galite kirpti plaukelius patys, tačiau rekomenduojame susitarti su kvalifikuotu antakių stilistu.

Ką naudoti ant tankių antakių?

Klaidinga nuomonė, kad storiems, tankiems antakiams nereikia jokios priežiūros - tai netiesa! Bet kokio tipo antakių plaukeliai reikalauja kasdienės priežiūros ir dėmesio. Atšiaurios oro sąlygos (minusinė temperatūra, UV spinduliuotė, stiprūs saulės spinduliai), stresas, kasdienės antakių priežiūros stoka, vaistai ar nekokybiška kosmetika - visa tai pablogina antakius ir sukelia jų perteklinį slinkimą, blankią išvaizdą, ir nesuvaldomus plaukelius Augaliniai aliejai gali būdi naudingi, pavyzdžiui, ricinos aliejus, kurį kartą per dieną galima įtrinti į antakių plaukelius, kad antakiai būtų sveikesni. Be to, antakių serumas yra nuostabus produktas - gerame serume yra botaninių ekstraktų ir kitų maistinių medžiagų, kurios maitina, stiprina ir gerina antakius.

Kaip formuoti ir puoselėti storus antakius?

Net ir užpildžius antakius, jie gali atrodyti tankūs ir nepaklusnūs, jei nenaudosite plaukelius laikančių priemonių. Antakių muilas arba skaidrus antakių gelis yra visų vertinami ir laikomi geriausiais tvirtinimo produktais toms, kurių antakiai yra ryškūs ir tankūs.

  • Antakių muilas

Muilo naudojimas antakiams formuoti buvo populiari grožio gudrybė dešimtmečiais. Įprastas glicerino muilas būdavo vienintelis pasirinkimas. Jį tekdavo maišyti su vandeniu ir dažnai kildavo bėdų: tai tekstūra nelabai padėdavo, tai sukietėdavo dar nesusiformavus formos... Šiuolaikiniai muilai yra tinkamos tekstūros, todėl galime be baimės imti ir tepti tiesiai ant antakių. Jie nesustingsta iš karto, todėl turime pakankamai laiko juos sušukuoti. Be to, galutinis rezultatas yra daug geresnis, nes antakių muilai yra praturtinti blizgesį suteikiančiais ingredientais.

  • Antakių gelis

Antakių gelis yra puikus produktas, skirtas užbaigti makiažą ir išlaikyti jį kuo ilgiau. Galima ji įsigyti skaidrų arba su spalva. Jei jūsų antakiai yra gražios formos ir juos reikia tiesiog šiek tiek sureguliuoti arba esate natūralios išvaizdos, jokio makiažo gerbėja, išbandykite skaidrų antakių gelį. Puikiai tinka užbaigimui po kitų makiažo priemonių - antakiai ilgiau išliks nepriekaištingi. Jei norite sustiprinti spalvą, rinkitės dažytą antakių gelį ir pasirinkite atspalvį, kuris labiausiai panašus į jūsų natūralius antakių plaukelius. Naudokite jį atskirai arba paskutiniame makiažo etape.

Kaip pasidaryti makiažą ant storų, vešlių antakių?

1. Antakių formavimas yra prioritetas - be jo pražus net profesionalus makiažas ir geriausi produktai. Formavimas ir pincetavimas yra esminiai antakių priežiūros elementai, jei turite storus, tankius antakius. Gerai, kad kartais tai atlieka profesionalas. O kartais galite pačios išsipešti išlindusius plaukelius.

2. Jei turite nepaklusnius antakius, kurie linkę išsikišti, tuomet jums reikia šepetėlio ir aukščiau minėto muilo ar antakių tušo, kad juos suformuotumėte ir paryškintumėte. Jei naudojate muilą, tuomet paskui galite tepti makiažą, pavyzdžiui, pudrą ar tušą.

3. Antakių tušas atrodo kaip įprastas blakstienų tušas, tačiau jame yra specialių pigmentų, skirtų padažyti, pamaitinti ir sutramdyti antakius. Jo tekstūra leis formuoti arkas be jokių gumulėlių. Geriausi antakių tušai išlaikys jūsų antakius blizgius visą dieną.

4. Antakių pudros rinkiniai su vašku, puikiai tiks storiems ir tankiems antakiams. Galite juos naudoti kurdami madingas, natūraliai atrodančias arkas, kurios dabar užvaldė Instagramą. Pirmiausiai vašku suformuokite antakius. Tuomet pagražinkite juos naudodami pudrą. Kad viskas išsilaikytų vietoje ir padidintumėte apimtis, užtepkite antakių gelio.

Makiažo priemonės storiems antakiams

Ieškote geriausių makiažo priemonių savo tankiems antakiams? Aukščiau minėtas gelis ir tušas tobulai tiks formuoti ir suteikti stilių. Kai kuriais atvejais, net stori antakiai turi tam tikrų tarpų - galite juos užmaskuoti naudodami antakių pieštuką ar žymeklį, kuris sukurs plaukuotus potėpius, imituojančius tikrus antakius. Antakių pudra puikiai tinka tiek ploniems, tiek tankiems antakiams - pudrinė tekstūra paryškina spalvą, paslepia tarpus ir leidžia sukurti elegantiškus ombre efektus. Pridėtas vaškas sutramdo nepaklusnius plaukus ir išlaiko jų formą.

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika