Tavo Gidas į Antakių Gelio Naudojimą

Kaip tepti antakių gelį?

 Tankių ir ryškių antakių mada vis dar išlieka stipri, todėl kosmetikos rinkoje atsiranda vis daugiau antakių makiažo priemonių. Populiariausias yra antakių gelis. Tai priemonė, kurią būtina turėti kiekviename makiažo krepšyje. Jis puikiai tinka bet kokiems antakiams ir yra būtinas norint užbaigti makiažą ir pabrėžti antakius. Atraskite jo privalumus ir išmokite jį naudoti.

Antakių gelis - kas tai?

Antakių gelis yra antakių makiažo produktas. Jis atrodo šiek tiek panašiai į blakstienų tušą, išskyrus tai, kad jo šepetukas yra mažesnis ir tikslesnis. Jis gali būti skirtingų atspalvių arba gali būti bespalvis. Spalvos nėra labai intensyvios, kad būtų užtikrintas natūralus efektas. Tai puiki makiažo priemonė tiek ploniems ir gležniems antakiams, tiek storiems ir ryškiems antakiams, kuriuos reikia sutramdyti ir suformuoti.

Kaip tepti antakių gelį?

1. Nuvalykite antakius su švariu šepetėliu, kad pašalintumėte kosmetikos perteklių ir suteiktumėte jiems norimą formą.

2. Antakių gelį užtepkite su šepetėliu, kaip tušą.

3. Pradėkite tepimą nuo vidinio akies kampo, nuo nosies. Stenkitės sekti natūralius antakių plaukelius nuo vidinio kampo iki išorinio kampo, kad užtikrintumėte tinkamą formą ir natūralų efektą.

4. Jei ant odos aplink antakius pateko šiek tiek gelio, galite jį lengvai nuvalyti su ausų krapštuku. Gelis nedžiūsta taip greitai, kaip antakių pomada, todėl gana lengvai nusiima nuo odos.

5. Venkite ant antakių tepti kelis gelio sluoksnius. Dėl to gaunamas nenatūralus efektas ir lipnūs antakių plaukeliai.
Jei norite pasiekti ryškesnę antakių išvaizdą, geriausia naudoti kreminę, storą ir labai pigmentuotą antakių pomadą. Gelis puikiai tinka subtiliam makiažui arba kaip paskutiniam prisilietimui jau po makiažo.

Kokį antakių gelį pasirinkti?

Antakių makiažo priemonių asortimentas yra gana platus ir jo kokybė gali skirtis. Jei norite, kad antakių gelis būtų kuo geresnis, rinkitės natūraliai atrodančius atspalvius, kuriuos galima lengvai priderinti prie antakių plaukelių. Dažna klaida yra naudoti šilto tono antakių gelį, kai tuo tarpų jūsų pačių antakiai yra šalto tono. Jei norite labiau pabrėžti antakius, rinkitės prie akių rėmelio derantį atspalvį. Jei jums rūpi tik antakių plaukelių užfiksavimas, rinkitės skaidrų antakių gelį.

Taip pat įsitikinkite, kad kosmetika yra geros formulės ir joje nėra jokių kenksmingų ingredientų. Nėra prasmės naudoti kosmetiką, sukeliančią dirginimą ir alergiją. Gera formulė, tinkama konsistencija, ilgaamžiškumas ir ergonomiškas bei tikslus šepetėlis taip pat yra svarbūs gero antakių gelio elementai.

Be abejo svarbūs ir kitų klientų teigiami atsiliepimai. Nanobrow Lamination Gel turi puikių atsiliepimų. Jis populiarus visame pasaulyje ir yra būtinas kiekvienam makiažo meistrui!

Antakių gelis - kaip jį naudoti?

Antakių gelį galima naudoti ir kasdien, ir didesnėms progoms. Daugelis moterų neįsivaizduoja ryto neužtepdamos antakių plaukelių su skaidriu geliu, nes jo užtepimas yra labai paprastas. Jei rasite geros kokybės antakių gelį, kuris apibrėžia, sulaiko ir kondicionuoja jūsų antakių plaukelius, tikrai pradėsite jį naudoti reguliariai!

 

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika