10 Dažniausiai Pasitaikančių Antakių Makiažo ir Priežiūros Klaidų

Kaip formuoti antakius namuose?

Antakių makiažo klaidos yra gana dažnos. Taip pat esame linkę neskirti laiko antakių priežiūrai arba susitvarkyti antakius taip, jog atrodo nenatūraliai. Kai tai nutinka, praeina daug laiko, kol suvokiame kokias klaidas darome. Todėl raginame jus paskaityti apie populiariausias antakių klaidas - įsitikinkite, kad jų nedarote ir sužinokite kaip jų išvengti ateityje!

Per ilgos arba per trumpos antakių arkos

Simetriški antakiai turi būti tinkamos formos ir tinkamo ilgio. Kuomet jie per ilgi arba per trumpi, jie sukelia veido bruožų neharmoniją ir asimetriją. Savo ruožtu veidas atrodo tiesiog prastai. Kad antakiai būtų tinkamo ilgio, jums reikia pieštuko, plono makiažo šepetėlio ar dantų krapštuko - prispauskite jį nuo nosies šnervės iki išorinio akies kampučio. Antakių linijos pradžia turėtų sutapti su nosies šnervės pabaiga. Linija parodys, kur turėtų baigtis jūsų antakis.

Neteisingas kirpimas

Antakių kirpimas yra populiari antakių formavimo procedūra, kuria siekiama sukurti norimą antakių formą. Norėdami gauti geriausią efektą, kirpkite tik antakių pradžią, pakeldami juos aukštyn. Taip darydamos gausite tvarkingas ir gražias arkas. Gaila, bet kai kurios merginos nukerpa antakius per visą ilgį - tai populiaru tarp tų, kurios turi storus ir tankius antakius. Jų plaukeliai dažnai baigiasi šiurkščiai ir būdami plokšti. Norint suvaldyti nepaklusnius antakius, geriau naudoti pincetą.

Netinkamai daro muilo antakius

Muilo antakiai yra viena karščiausių antakių madų! Muilo antakiai atrodo gražiai ir natūraliai išlieka tobulos formos visą dieną. Tačiau reikia nepamiršti pasirinkti kokybišką antakių muilą, kuris ne tik formuoja plaukelius, bet ir suteikia blizgesio, maitina bei suteikia apimties. Įprasti muilai (pvz. glicerino muilas) greitai stingsta, o antakiams tinkamai sutvarkyti lieka mažai laiko, be to, jie gali sukietėti ir nebeišeis užsidėti makiažo. Kad antakiai būtų kuo geresni, naudokite specialiai tam sukurtus muilus, kuriuos lengviau valdyti ir lengviau formuoti antakių arkas. Naudojimui paruošti antakių muilai veikia geriausiai ir jų nereikia maišyti su vandeniu, nes jie jau turi tinkamą tekstūrą.

Per daug išpešioti antakiai

Išpešti keletą pasiklydusių plaukelių yra gera idėja, bet kartais mes įsivažiuojame ir išpešiojame per daug... Tuomet liekame su tarpais antakiuose, kurie atrodo karikatūriškai. Kai formuojate antakius, pirmiausiai turėtumėte juos apsibrėžti - pavyzdžiui, naudokite pieštuką. Pažymėdami kontūrus žinosite, kaip atrodys jūsų antakiai po formavimo. Įsitikinkite, kad ištraukėte tik tuos plaukelius, kurie yra už nubrėžtų linijų.

Per tankūs antakiai

Per daug išpešioti, ploni antakiai atrodo keistai, tačiau per stori, tankūs plaukeliai taip pat nedaro daug grožio. Pinceto vengimas nesuteiks jums natūralaus žavesio ir spindesio - dėl išsišokusių plaukelių neatrodysite tvarkingai, o veido bruožai gali būti neharmoningi. Atminkite, kad pakanka išpešti kelis plaukelius, kad įgautumėte žvalumo ir nebe atrodytumėte piktos!

Nenatūraliai atrodančios arkos

Simetrija itin svarbi formuojant antakius, taip pat atliekant ir antakių makiažą. Norint išlaikyti harmoningus veido bruožus, būtina, kad arkos atrodytų natūraliai. Per aštrūs ar apvalūs antakiai, taip pat per aukšta antakių arka atrodo juokingai ir tikrai neprideda patrauklumo.

Dėl per aukštų arkų nuolat atrodysite nustebusi, o per arti vienas kito esantys ryškūs antakiai privers jus atrodyti piktai. Jei norite harmoningų antakių, bet nežinote, kaip susikurti tinkamą jų formą - užsisakykite vizitą pas vizažistę, kuri juos suformuos taip, kad jie puikiai atitiktų jūsų veido bruožus. Tada jums tereikės tik retkarčiais išsipešti išlindusius plaukelius. Įsigykite kokybišką pincetą ir padarykite tai lengvai!

Antakiai su lopais

Ar jūsų antakiai reti, ploni ir neryškūs? Ar yra tarpų antakių lankuose?

Galite juos užmaskuoti naudodami makiažo priemones (antakių pieštuką, pomadą ir t.t.), bet taip pat galite išspręsti problemą ir užsiauginti antakius naudodami kokybišką antakių augimo serumą - reguliariai tepant antakiai ataugs ir sustorės.

Nepavykęs antakių laminavimas

Antakių laminavimas yra gana paprastas, jei naudojate tinkamą rinkinį, išsamias instrukcijas, kokybiškus produktus ir tinkamai išvardintus buteliukus. Procedūra gali būti nesėkminga, jei tirpalą laikysite per ilgai arba nesilaikysite tolesnių procedūros nurodymų. Daugelis daro klaidą tiesiog sušlapinant antakius arba užsidedant makiažą nepraėjus dvidešimt keturioms valandoms. Tai sugadina visą efektą. Kita klaida yra blakstienų laminavimo rinkinio naudojimas antakių laminavimui. Atminkite: atlikdami antakių laminavimą, visada vadovaukitės gamintojo instrukcijomis ir rinkitės tik kokybiškus rinkinius, tokius kaip Nanobrow Lamination Kit. Tai labai palengvina antakių laminavimą namuose.

Nepavykęs permanentinis antakių makiažas

Permanentinis antakių makiažas yra viena populiariausių procedūrų grožio salonuose. Naujos technikos sukuria plaukus primenančius potėpius, imituojančius mūsų pačių antakius, todėl tokias procedūra sulaukia vis daugiau gerbėjų. Be to, permanentiniai antakiai leidžia sutaupyti daug laiko ir galime būti tikros, kad jie puikiai atrodys bet kuriuo metu. Tačiau prieš atlikdami tokią procedūrą, pagalvokite apie visus privalumus bei trūkumus ir pasirinkite tinkamą saloną su kvalifikuotu antakių specialistu. Permanentinis makiažas turi daug kontraindikacijų ir jūs privalote specialistui pasakyti apie visas savo ligas, odos infekcijas, nėštumą ir t.t. Taip pat niekada nereikėtų taupyti mikrobleidingui - nesirinkite nebrangių paslaugų ar vietų, apie kurias nieko nežinote (jų patirtis, diplomai ar atsiliepimai). Tai nuolatinė procedūra, trunkanti daugelį metų. Dėl skubotų sprendimų jums gali kainuoti ne vienerius metus nepatenkintų antakių, jau nekalbant apie išleistus pinigus.

Sugadintų antakių dažymas

Miltelių henna naudojimas ant antakių vis dar yra viena populiariausių, pusiau permanentinių antakių procedūrų. Ar galite tai alikti pačios? Galite, jei esate pakankamai įgudusios ir žinote, kokias spalvas pasirinkti savo grožio tipui. Atminkite, kad kvalifikuotas specialistas žino, kaip derinti spalvas, kad sukurtų gražiausius ombre efektus - natūraliai atrodantį spalvų perėjimą nuo šviesiausių iki tamsiausių atspalvių. Nepamirškite pasirinkti kokybiškų henna produktų. Cheminių medžiagų prisotinti henna dažai gali sukelti alergines reakcijas. Milteliniuose henna dažuose gausu botaninių ekstraktų ir miltelių pavidalo heninės lavsonijos lapų.

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika