Antakių Laminavimas: Kas Tai ir Kaip Tai Padaryti Žingsnis po Žingsnio

Ar galite pačios pasidaryti antakių laminavimą?

Antakių laminavimas yra ypač populiari antakių formavimo procedūra. Žmonės visame pasaulyje yra dėl jo išprotėją ir mes visai tuom nesistebime: antakių laminavimas leidžia sutramdyti nepaklusnius plaukelius ir išlaikyti juos vietoje daugelį savaičių. Procedūra suteikia norimą antakių formą, kuri atrodo natūraliai ir derinasi prie karščiausių Instagramo tendencijų, pavyzdžiui #nomakeup, #browshaping ar #browlift. Ką apima antakių laminavimas? Kaip jį pasidaryti namuose? Sužinokite, kaip sukurti tobulus antakius!

Kas yra antakių laminavimas?

Antakių laminavimas yra vienas populiariausių pasirinkimų, kuomet kalbama apie procedūras, kurios suteikia norimą antakių formą. Priklausomai nuo jūsų pageidavimų, galite juos pakelti arba tiesiog iššukuoti ir sutramdyti, kad išliktų nepriekaištingi. Puikus dalykas yra tai, kad laminavimas giliai pamaitina antakių plaukelius ir taip pat leidžia jums lengvai susitvarkyti antakius. Jei jums nesinori pasidaryti makiažo, tai galite jo ir nedaryti, nes antakiai puikiai atrodys ir be makiažo. Procedūra juos puikiai sutvarko, todėl pakaks juos tik prašukuoti. Laminuojant antakius, antakiai išlieka gražiai daugelį savaičių - be jokio makiažo!

Kam skirtas antakių laminavimas?

Antakių laminavimas arba antakių pakėlimas yra rekomenduojamas visoms, turinčioms nepaklusnius, retus ar dėmėtus antakius. Moterys dažnai jį daro atlikusios blakstienų pakėlimą. Antakių laminavimas pagerina plonų, vos esančių antakių išvaizdą. Jį mėgsta ir vertina natūraliai atrodančio makiažo gerbėjos bei tos, kurios nenori pusiau permanentinio antakių makiažo ar dažymo. Laminavimas yra geras pasirinkimas, jei jūsų antakiai išsikišę skirtingomis kryptimis ir jums sunku juos suvaldyti. Naudojant šią procedūrą, jie taps lengviau suvaldomi, bus pamaitinti ir blizgūs.

Jūsų antakiai standūs ir nežinote, kaip jiems suteikti norimą formą? Kadangi laminavimas keičia plaukų tekstūrą, tai suteikia antakiams naują formą ir leidžia juos lengvai formuoti. Paprasčiau tariant: jei jums nepatinka jūsų antakių forma ir išvaizda, laminavimas gali juos sutvarkyti ir išlaikyti gražius daugelį savaičių.

Kas yra puiku, kad antakių laminavimas gali padvigubinti antakių storį, todėl jis populiarus tarp tų, kurių plaukai yra reti ir ploni.

Ar galite pačios pasidaryti antakių laminavimą?

Blakstienų ir antakių profesionalai mano, kad geriausia procedūrą yra atlikti salone, tačiau antakių laminavimą, kaip ir kitas paprastas procedūras, tokias kaip gelinis nagų dažymas ar antakių dažymas, galima lengvai atlikti ir namuose - tereikia kokybiško antakių laminavimo rinkinio. Su tinkamai pažymėtais buteliukais ir išsamiomis instrukcijomis, tai padarysite be jokio vargo. Antakių laminavimas nėra toks sunkus!

Antakių laminavimo efektas

Antakių laminavimas sukuria tobulos formos antakius - tokią formą, apie kurią svajojote. Procedūra suteikia papildomos naudos - pagerina antakių plaukelių struktūrą, išlygina nepaklusnius plaukus ir suteikia blizgesio. Jūsų arkos atrodys storesnės ir tamsesnės. Veido bruožai bus paryškinti, o akys bus apibrėžtos. 

Kiek laiko trunka procedūra ir kiek laiko išlieka efektas?

Procedūra trunka nuo kelių iki dvidešimties minučių - tai priklauso nuo naudojamos priemonės ir antakių būklės. Laminavimo poveikis trunka nuo 4 iki 8 savaičių ar ilgiau, priklausomai nuo jūsų plaukų būklės ir tinkamos priežiūros.

Kalbant apie priežiūrą po to...

Atlikę antakių laminavimą, turite laikytis tam tikrų taisyklių, kad kuo ilgiau džiaugtumėtės švelniais antakiais. Per dvidešimt keturias valandas po procedūros turėtumėte vengti pirties ar plaukimo, nes turite išlaikyti antakius sausus: laminavimo produktams reikia laiko, kad jie susigertų. Idealiu atveju pirmąją dieną po procedūros turėtumėte vengti liesti antakius ir nesidaryti makiažo. Vėliau galėsite maudytis, eiti į pirtį, užsidėti ir nuvalyti makiažą. Kad poveikis išliktų kuo ilgiau, šukuokite antakius kiekvieną dieną.

Kaip kondicionuoti antakius po laminavimo?

Naudokite regeneruojančių savybių turintį augalinį aliejų, pavyzdžiui argano, simondsijų arba ricinos aliejų. Procedūros poveikis laikysis ilgiau, o antakiai išliks stiprūs ir pamaitinti.

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika