Praretėjusios Sritys Antakiuose: Kaip Jas Susitvarkyti?

Kaip lengvai užpildyti antakius?

Ar jūsų antakiai iš prigimties tankūs ir dailūs, bet pastaruoju metu pradėjo plonėti? Ar antakių arkose atsirado praretėjimų? Antakiai su spragomis yra nepageidaujamas grožio trūkumas, kuris tikrai neprideda patrauklumo. Laimei, yra būdų tai užmaskuoti - arba su makiažu, arba su kai kuriomis labiau invazinėmis procedūromis. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte, kaip paslėpti spragas antakiuose.

Spragos antakiuose - priežastys

Antakių spragų atsiradimo priežasčių yra daug - jie gali pablogėti dėl įvairių priežasčių. Dažniausios priežastys yra stresas, netinkama antakių priežiūra ar vaistai. Kai kuriais atvejais, antakių slinkimą sukelia sveikatos sutrikimai: cukrinis diabetas, skydliaukės ar kepenų sutrikimai, diskoidinė raudonoji vilkligė, riebalinis dermatitas, opaligė ir kt. Tarpai antakiuose taip pat gali atsirasti dėl grybelinių infekcijų arba parazitų, pvz. dėl erkių, kurios minta negyvomis odos ląstelėmis. Taip pat plaukai, įskaitant ir antakius, gali pablogėti dėl vitaminų ir kitų svarbių elementų trūkumo, kurie maitina audinius ir plaukų folikulus. Kodėl plonėja antakiai?

PASTABA!
Atminkite, jog yra natūralu, kad plaukai slenka - tai vienas iš plaukų gyvavimo ciklo etapų. Kaip bebūtų, yra laikas imtis veiksmų, kuomet antakiai pradeda retėti: apsilankykite pas gydytoją pasitikrinti, sustiprinkite antakių plaukus ir užmaskuokite tarpus su kokybišku makiažu.

Kaip užpildyti retas antakių vietas?

Laimei, yra lengvų būdų užmaskuoti ir užpildyti praretėjusias vietas. Viskas, ko jums reikia, tai kokybiškas makiažas. Žinoma, galite naudoti ir pažangesnius metodus, kurie yra prieinami antakių salonuose. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte, kaip elgtis su pleiskanojančiais ir plonėjančiais antakiais.

Kaip lengvai užpildyti antakius?

Antakių makiažo pritaikymas yra akivaizdžiausias ir mažiausiai invazinis būdas susitvarkyti su retais antakiais. Kaip susitvarkyti antakius, kuriuose yra tarpų? Čia yra gidas, kaip lengvai užpildyti plonus antakius.

ŽINGSNIS #1 Paruoškite savo antakius, jei reikia, papešiokite juos su pincetu

Pažiūrėkite, ar jūsų antakiai yra norimos formos ir ar būtinas pincetavimas. Nuvalykite antakių sritį, nusausinkite ir pašukuokite plaukus, kad suteiktumėte jiems pageidaujamą kryptį.

ŽINGSNIS #2 Sukurkite makiažo priemonių pagrindą

Jei nuspręsite naudoti antakių pudrą, užtepkite šiek tiek vaško/makiažo pagrindo, kuris turėtų būti įtrauktas rinkinyje. Taip darydamos, užtikrinsite, kad pudra priliptų prie antakių ir išliks ilgai, be to, spalvos bus intensyvesnės. Jei naudojate antakių pieštuką ar žymeklį, tada paruoškite antakius užtepdamos nedidelį kiekį skystos maskavimo priemonės - tai palengvins makiažo užtepimą ir prailgins jo išsilaikymo laiką.

ŽINGSNIS #3 Apibrėžkite savo antakius

Naudokite antakių rašiklį, pieštuką ar pomadą ir švelniai nubrėžkite antakių kontūrus, sukurdamos savo svajonių formą. Atminkite, kad apatinė linija turėtų būti ryškesnė.

ŽINGSNIS #4 Nupieškite atskirus plaukelius

Dabar galite piešti į plaukelius panašius potėpius retose vietose. Specialus antakių žymeklis yra puiki priemonė tai atlikti. Jis sukurs efektą, imituojantį microbleidingo techniką. Nanobrow Microblading Pen yra tikslus ir labai pigmentuotas ir užtikrina ilgalaikį poveikį. Antakiai intensyvios spalvos ir atrodo labai natūraliai. Naudodami rašiklį galite lengvai padaryti antakius storesnius. Nubrėžkite linijas, kuriose matote spragas, ir įsitikinkite, kad jos eina ta pačia kryptimi kaip ir jūsų plaukeliai.

ŽINGSNIS #5 Užpildykite antakius

Laikas užtepti makiažą per visus antakius - naudokite pudrą, pieštuką ar pomadą ir užpildykite antakių lankus. Nepamirškite, kad antakių pradžia turi būti šviesesnė, o uodegai suteikite daugiau spalvos. Su dviem spalvomis Nanobrow antakių pudros rinkinyje galite sukurti nuostabius ombre efektus. Jie lengvai susimaišo ir užtikrina sklandų atspalvių perėjimą nuo pačių šviesiausių iki tamsiausių.

ŽINGSNIS #6 Kontūrų sušvelninimas

Kad antakiai atrodytų natūraliai, galite ne tik sumaišyti spalvas - perbraukite per antakius, kad sušvelnintumėte viršutinę antakių liniją ir atsikratytumėte aštrių kraštų, kurie tikriausiai suteiks jums piktą išvaizdą. Jei tarp spalvų yra matoma linija, turite ją sumaišyti ir įsitikinti, kad atspalvių perėjimas yra sklandus.

ŽINGSNIS #7 Užtikrinkite, kad nuostabūs antakiai išsilaikytų kuo ilgiau

Galiausiai įsigykite sutvirtinantį antakių gelį, skaidrų arba su spalva. Užtepkite ant antakių ir šukuokite juos norima kryptimi. Gelis išlaikys juos nepriekaištingai daugelį valandų, taip pat suteiks jiems pilnumo ir storumo išvaizdą.

Antakių priauginimas: kas tai?

Jei nemėgstate arba nenorite pildyti antakių kiekvieną dieną, galite išbandyti neįprastą variantą, kai retuose antakių tarpeliuose uždedami netikri antakių plaukeliai. Tai naudinga turinčioms natūraliai plonus antakius, norinčioms pastorinti arkas ir užmaskuoti tarpus ar randus antakių srityje.

Tai gana paprasta technika: mažyčiai dirbtiniai plaukeliai pritvirtinami prie jūsų antakių ir lieka nepriekaištingi 2-3 savaites. Po to turėsite atlikti kitą užpildymą. Turint netikrus, priauginimus reikia vengti produktų, kuriuose gausu aliejaus, neliesti antakių.

Pusiau permanentinis antakių dažymas: chna

Jei tarpai nėra dideli, galite juos užmaskuoti dažydami antakius. Šiam tikslui yra gaminami miltelinei chna dažai, nes jie nuspalvina ir plaukelius, ir odą - antakiai atrodo pilnesni, o visi tarpeliai pasislepia. Chna dažai leidžia džiaugtis puikiais antakiais daugelį savaičių, tačiau turėtumėte žinoti, kad nuo antakių jie išblunka greičiau nei nuo galvos plaukų, todėl teks tai daryti dažniau.

Permanentiniai pasirinkimai: antakių tatuiruotė

Ši priemonė praretėjusiems antakiams suteikia ilgiausią efektą. Antakių tatuiruotė gal išsilaikyti 3 metus ar ilgiau. Antakiai atrodo storesni ir tuo pačiu sukuriama norimą antakių forma. Permanentinis makiažas - tai į plaukelius panašių linijų tatuiruotė ir subtilus šešėliavimas, kad uždengtų tarpus ir išlaikytų antakių formą. Yra daug antakių tatuiruočių gerbėjų ir oponenčių. Šis metodas turi daug kontraindikacijų, todėl prieš jį naudojant reikėtų žinoti jo privalumus bei trūkumus, nes efektas išlieka daugelį metų.

Be jokios abejonės, senas geras makiažas yra mažiausiai invazinis ir lengviausias būdas pastorinti antakius ir užmaskuoti retas vietas. Tereikia šiek tiek laiko, šiek tiek pastangų ir kokybiškų makiažo priemonių - tobuli antakiai pasiekiami ranka!

 

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika