Antakių Mikrobleidingas - Viskas Ką Norite Žinoti

Antakių mikropigmentacija: už ir prieš

Mikrobleidingas palyginus su tradicine antakių tatuiruote yra paprastesnis, bet turi ir kai ką bendro. Metodas primena tatuiravimą ir naudojamas pigmentas suteikia ilgalaikį efektą, leidžia džiaugtis gražiais ir natūraliai atrodančiais antakiais net iki dvejų metų. Kokie yra skirtingi mikrobleidingo metodai ir kokį poveikį jie suteikia antakiams? Ar mikrobleidingas vertas visų liaupsių? Skaitykite toliau, kad sužinotumėte!

Kas yra mikrobleidingas?

Mikrobleidingas yra specializuota kosmetikos procedūra, kurią sudaro pigmento padėjimas po odos paviršiumi, kad būtų pasiektas pusiau permanentinis apibrėžtų arkų efektas. Priklausomai nuo pasirinkto metodo, mikrobleidingas atliekamas naudojant mažytes, smulkaus smaigalio adatas arba įvairių tipų mažus peiliukus. Mikrobleidingo tikslas: pakoreguoti antakių formą, pastorinti antakių lankus, paryškinti spalvą ir užpildyti bet kokias praretėjusias vietas su tikroviškai atrodančiais, plaukelius primenančiais, potėpiais.

Ar mikrobleidingas skausmingas?

Jis laikomas neskausmingu. Taip yra todėl, kad antakiai nėra ypač jautri vieta ir visa procedūra nesukelia stipraus skausmo. Tačiau, prieš procedūrą antakių ekspertas padengia odą lidokainu, kuris lokaliai nutirpina odą ir neleidžia atsirasti diskomforto jausmui procedūros metu. Be to, kliento pageidavimu antakiai gali būti papildomai anestezuojami prieš pat gydymą.

Ar būtina nusiskusti antakius prieš mikrobleidingą?

Norint atrodyti natūraliai, nereikia nusiskusti visų antakių. Tačiau jūsų antakių ekspertas tikrai pašalins visus nereikalingus plaukelius nuo antakių lankų. Tai užtikrins gražią ir natūralią formą, atitinkančią kliento veido formą. Rekomenduojame antakių formavimą patikėti profesionalams, tačiau jei norite, nepageidaujamus plaukelius galite pašalinti pačios. Tereikia gero ir tikslaus pinceto, kuris neskausmingai sugriebs kiekvieną, net ir patį trumpiausią plaukelį.

MIKROBLEIDINGO METODAI

  • Tradicinis mikrobleidingas

Šiuo metu tai vienas populiariausių ir madingiausių, pusiau permanentinio antakių makiažo metodų. Procedūra atliekama specialiu mikrobleidingo rašikliu su vienkartiniu peiliuku. Antakių mikrobleidingas leidžia pasiekti natūraliai atrodančių, individualių plaukelių, efektą. Antakių Mikrobleidingas rekomenduojamas toms, kurios bijo įprasto antakių tatuiravimo metodo ir kurios siekia natūralesnės išvaizdos. Mikrobleidingas suteikia subtiliausią ir pusiau permanentinį antakių makiažą.

  • Mikroplunksnavimas

Šis unikalus antakių makiažo būdas atliekamas naudojant sukamąjį įrankį su vienkartine adata. Efektas atrodo labai natūraliai. Norima antakių forma pasiekiama imituojant atskirus plaukelius išilgai viso lanko. Šis metodas reikalauja vikrumo ir pažangių įgūdžių, nes yra techniškai labai tikslus. Jo meniškumas slypi tikroviškai atrodančiuose plaukeliuose, kurie atitinka natūralius antakių plaukus. Pats sunkumas yra dėl itin smulkios adatos įrankio naudojimo, brėžiant tikslias linijas.

  • Pudriniai antakiai/Ombre antakiai

Šis populiarus antakių, pusiau permanentinio makiažo, būdas atliekamas su specialiu įrankiu su adata. Ombre antakių makiažas yra labai subtilus ir suteikia natūralų efektą. Tai reiškia visos arkos užpildymą su gradiento spalva, su švelniais judesiais ir nedideliu spaudimu. Tai leidžia pasiekti subtilų efektą, primenantį antakių pudrinį makiažą. Pigmentas tepamas graduojant spalvos intensyvumą ir sukuriant tamsiausią gradientą prie antakio uodegos. Ombre antakiai užtikrina itin natūralų efektą.

  • Neskausmingas ir neinvazinis metodas - mikrobleidingo rašiklis

 Jei svajojate apie mikrobleidingo efektą, bet nenorite invazinių procedūrų ir tatuiruočių, galite išbandyti specializuotas antakių makiažo priemones, kurios suteikia panašų efektą! Nanobrow Microblading Pen yra unikalus grožio produktas su plonu plunksniniu antgaliu, kuris leidžia imituoti atskirus antakių plaukelius lygiai taip, kaip naudojant profesionalų mikrobleidingo rašiklį. Patvarus, patogus ir tikslus rašiklis būna labai pigmentuotų ir natūraliai atrodančių atspalvių.

MIKROBLEIDINGAS - TOLESNĖ PRIEŽIŪRA

Ypač svarbu tinkamai prižiūrėti odą pirmąją savaitę po procedūros.

  • Nenaudokite kosmetikos, sukeliančios dirginimą.
  • Nelieskite procedūros vietų.
  • Nenaudokite makiažo pagrindo, maskavimo priemonės ar pudros ant sudirgusios odos.
  • Praėjus mėnesiui po procedūros, pradėkite naudoti blakstienų augimo serumą.
  • Mėnesį po procedūros venkite eiti į sauną, baseiną, būti saulėje ir soliariumuose, visada naudokite apsaugą nuo UV spindulių.
Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika