Antakių Pakėlimas - Viskas, Ką Turi Žinoti

kaip veikia antakių pakėlimas

Pakelti antakiai - tai efektas, kurio mes visos siekiame darydamos makiažą, nes veidas atrodo jaunesnis, o veido bruožai labiau simetriškesni ir subalansuoti. Dėl nukarusių antakių veidas atrodo pavargęs. Stiprios veido išraiškos, senėjimas ir kasdienis stresas - visa tai prisideda prie suglebusių antakių susidarymo. Antakių pakėlimas gali būti išeitis - kas tai yra ir kaip tai daroma?

Antakių pakėlimas - kas tai?

Antakių pakėlimas yra kosmetinė procedūra antakiams pakelti ir ji atliekama estetinės medicinos klinikose. Ši procedūra gali būti tiek chirurginė, tiek nechirurginė. Procedūros dėka galima koreguoti senėjimo požymius, pagerinti bendrą veido simetriją ir atsikratyti suglebusių akių vokų, dėl kurių atrodote vyresnės nei esate. Po procedūros, veidas atrodo tiesiog gražiau, nes išlaikoma jo geometrija, modeliuojamos ir pakeliamos antakių arkos.

Antakių pakėlimas - įvairios technikos

Antakių pakėlimo technikos skiriasi - invaziškumo lygis skiriasi priklausomai nuo pakėlimo tipo. Kokios yra populiariausios technikos?

Nechirurginis antakių pakėlimas

  • Antakių pakėlimas - PDO siūlai

Tai procedūra, kurios metu daugiausia aplink akis ir antakius, kartais ir aplink akių vokus, naudojami polidioksanono (PDO) siūlai. Tai yra siūlų įvedimas naudojant labai ploną adatą. Verta paminėti, kad siūlai gamina kolageną ir elastiną, todėl padeda išlaikyti patempimo rezultatus - lygią ir pakeltą odą.

  • HIFU antakių pakėlimas

HIFU technologija naudoja fokusuotą ultragarso energiją - individualiai parinktas garso bangas kiekvieno paciento odai. Jos prasiskverbia per odą ir susikerta viena su kitu odos audiniuose. Vietos, kuriose yra susikertama, yra vadinamos terminio krešėjimo taškais - juose susidaro naujas kolagenas, kuris palaipsniui stangrina, pakelia ir atjaunina odą.

  • Antakių pakėlimas su hialurono rūgštimi

Kryžminė hialurono rūgštis gali būti įvesta į beveik visas veido ir kūno dalis, įskaitant antakių sritį. Tai leidžia atkurti kiek įmanoma normalų audinių tūrį. Užtepus vietinį anestetiką, su plona adata po oda įterpiama hialurono rūgštis. Dėl to oda tampa stangresnė, o antakiai pastebimai pakyla.

  • Antakių pakėlimas - botoksas

Antakius pakelti galima suleidžiant botokso pasirinktoje kūno vietoje. Botulino toksinas veikia neuromuskulinį perdavimą: pakeliami antakiai, reguliuojama jų linija.

  • Radiesse antakių pakėlimas

Antakių pakėlimas gali būti atliekamas ir naudojant specialų užpildą Radiesse. Rezultatai išlieka ilgiau nei po, pavyzdžiui, hialurono rūgšties naudojimo. Procedūros metu naudojamas specialus raukšlių užpildas, kuris procedūros metu adata įleidžiamas iki reikiamo odos gylio. Poveikis - biorevitalizacija, audinių užpildymas ir, žinoma, akivaizdžiai pakelti antakiai.

Chirurginis antakių pakėlimas

  • Laikinosios srities pjūvis

Šis metodas apima laikinosios srities pjūvį ir odos patempimą. Jis populiarus, nes reikia tik vieno nedidelio pjūvio, kuris yra paslėptas plaukų linijoje - tai reiškia, kad sveikimo trukmė yra tik kelios dienos.

  • Endoskopinis antakių pakėlimas

Jis atliekamas taikant bendrąją nejautrą ir naudojant endoskopą. Šios procedūros metu chirurgas padaro plaukuose paslėptą pjūvį ir su specialia įranga pakelia odą, pakeldamas antakių audinį ir leisdamas suformuoti taisyklingą antakių formą bei aukštį.

Antakių pakėlimas - makiažas

Ar žinojote, kad pakeltų antakių efektas, suteikiantis jaunatvišką išvaizdą, nebūtinai turi būti estetinės medicinos klinikos procedūros rezultatas? Be to, tai leidžia akimirksniu pasiekti norimą efektą neinvaziniu būdu! Tiesiog įsigykite gerus antakių makiažo produktus, kurie padės apibrėžti jūsų lankų formą ir nustatyti teisingą kontūrą. Pomada, pieštukas ar antakių rašiklis leis pakelti antakius - tereikia paryškinti viršutinę antakių liniją, kuri apibrėžia aukščiausią antakių arkos tašką. Be to, verta paryškinti sritį, esančią tiesiai po apatiniu antakių kraštu - taip pasieksite pakeltą antakių išvaizdą, be apsilankymo estetinės medicinos klinikoje. Šį triuką reikėtų atlikti su kruopščiai atrinktais, aukščiausios kokybės produktais, pavyzdžiui, sodriomis, gerai pigmentuotomis Nanobrow pudromis - su jomis galima apibrėžti formą, o aksominė švytėjimo suteikianti priemonė puikiai tiks paryškinti po antakiais esančią dalį.

Kontraindikacijos antakių pakėlimui

Kaip ir bet kuri chirurginė ir invazinė procedūra, antakių pakėlimas taip pat turi kontraindikacijų. Tai būtų:

  • nėštumo ir žindymo laikotarpis,
  • autoimuninės ligos,
  • kraujo krešėjimo problemos,
  • vietinis uždegimas,
  • nereguliuojamas diabetas,
  • aknė,
  • aktyvus vėžys,
  • kolagenozė (audinių liga),
  • polinkis formuotis randams,
  • diagnozuota II ir III laipsnio hipertenzija,
  • išeminė širdies liga.
Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika