Tavo Gidas, Kaip Naudoti Antakių Rašiklį

antakių makiažo kosmetika

Ar jūsų antakiams trūksta ryškumo ir norite užmaskuoti retas vietas savo antakių arkose? Skausmingas ir brangus mikrobleidingas nėra vienintelis sprendimas. Pirmiausia išbandykite patogią alternatyvą - mikrobleidingo antakių rašiklį. Jis visada paruoštas naudojimui, nereikalauja aštrinimo ar jokių kitų papildomų priedų, o jo poveikis apgaulingai panašus į mikrobleidingą!

Kas yra mikrobleidingo rašiklis?

Šis produktas suteikia visapusišką antakių makiažą - jis visada paruoštas naudojimui, nereikalaujant rašiklio paaštrinimo ar jokių papildomų priedų. Su juo galima padaryti pilną antakių makiažą. Tvirtas rašiklio antgalis yra suformuotas taip, kad jį būtų galima lengvai ir tiksliai naudoti. Tai leidžia be jokio vargo imituoti individualius, tikroviškai atrodančius plaukelius. Kitas privalumas yra tai, kad jis nesisluoksniuoja, nesivelia ir nesulimpa ant odos. Rašiklis skirtas piešti ant odos, o ne ant antakių plaukelių, todėl juo galite lengvai užpildyti retas lankų vietas, suteikti apimties ir jiems tinkamą formą. Antakių rašiklis yra ilgai nešiojamas produktas, atsparus išsitepimui, drėgmei ir prakaitui.

Kam yra skirti antakių rašikliai?

Antakių rašikliai naudingi tiek antakių profesionalams, tiek naujokams. Puikiai tinka sukurti plaukelius primenančius potėpius, optiškai pastorinti arkas ir užpildyti retas vietas. Antakių rašiklis taip pat puikiai tinka padengti antakių randus, kur tradicinis antakių pieštukas nesuteikia norimo efekto.

Mikrobleidingo rašiklis- charakteristikos

Mikrobleidingo rašiklis suteikia kitokį efektą nei pieštukas, antakių pudra ar antakių pomada. Jo rafinuotas antgalis leidžia sukurti į plaukus panašius potėpius, kurie akimirksniu padengia retas vietas! Mikrobleidingo rašiklis suteikia ryškumo, apimties ir užmaskuoja antakių randus. Jis gali imituoti Mikrobleidingo efektą, geriau nei bet koks kitas antakių makiažo produktas. Jo pritaikymas yra patikimas ir neskausmingas.

Kokį antakių rašiklį pasirinkti?

Reikia aukščiausios kokybės antakių rašiklio? Pasirinkite Nanobrow Microblading Pen! Šis tikslus antakių rašiklis su tobulu galiuku, lengvai sukuria natūraliai atrodančių, individualių plaukelių efektą. Galite padidinti apimtį: nuo natūralios iki puresnės ir ryškesnės. Nanobrow Microblading Pen yra ilgai išliekantis, atsparus prakaitui ir išsitepimui, išlaikant intensyvią spalvą visą dieną. Tai yra patogiausias būdas greitai apibrėžti ir užpildyti antakius!

Mikrobleidingo rašiklis - kaip jį naudoti?

1. Pradėkite nuo antakių arkos ir užpildykite jos aukščiausią tašką.

2. Eikite link antakių uodegos - ši antakių dalis turėtų būti paryškinta stipriau, todėl čia galite naudoti tamsesnį atspalvį.

3. Dabar užpildykite vidurinę antakių dalį - sutelkite dėmesį į apatinio krašto pastorinimą, o tada padarykite plonus, plaukelius primenančius potėpius viršutiniame krašte. Nespauskite rašiklio per stipriai prie odos, kad išvengtumėte storų linijų. Kartais užtenka vos poros į plaukelius panašių potėpių.

4. Fokusuokitės į retas vietas - galite piešti daugiau individualių plaukelių ir naudoti dviejų atspalvių rašiklį, kad efektas būtų kuo natūralesnis.

5. Galiausiai, galite užfiksuoti galutinę išvaizdą su skaidriu geliu.

NAUDINGI ANTAKIŲ MAKIAŽO PATARIMAI

  • Jei jūsų antakiai ploni ir neryškūs, rašiklis leidžia lengvai sukurti ryškesnį antakių kontūrą.
  • Jei rašiklis neveikia taip, kaip turėtų, kelis kartus pakratykite, kad rašalas pasiektų galiuką. Taip pat galite sukurti keletą storesnių linijų ant nedidelio odos plotelio, kad sustiprintumėte veikimą.
Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika