Antakių Makiažas Šiltam ir Šaltam Odos Tonui

Kaip priderinti makiažą prie odos ir plaukų spalvos

Tobulo antakių makiažo paslaptis yra ne tik kokybiška kosmetika, bet ir tinkama spalvų schema, kuri atitinka jūsų veido spalvą ir odos tipą. Kaip identifikuoti savo atspalvio toną ir pasirinkti tinkamus antakių produktus? Ar jūs esate šilto, vėsaus ar neutralaus tipo? Išsiaiškinkime!

Kodėl naudinga žinoti savo odos toną?

Ar kada nors įsigijote antakių pomadą, kuri gražiai atrodo indelyje, bet turi keistą oranžinę spalvą, kuri jums visiškai netinka? Taip galėjo nutikti dėl to, kad produktas neatitiko jūsų odos tono. Labai tikėtina, kad jūsų oda yra šalto atspalvio, o produktas turi šiltų atspalvių, todėl makiažas neatrodė harmoningai.

Žinodami savo odos tipą, makiaže galite rasti papildančių spalvų, kurios pagerins jūsų išvaizdą. Tai taikoma ne tik makiažui, bet ir drabužių pasirinkimui, taip pat jūsų įvaizdžiui apskritai. Norint tinkamai pasirinkti makiažo priemones, labai svarbu išsiaiškinti savo odos spalvos toną. Kaip nustatyti savo odos toną ir kaip žaisti su makiažu taip, kad jis jums būtų naudingas? Kokie jūsų odos atspalviai?

Odos tonų ir antakių makiažo tipai

Kad jūsų makiažas atrodytų natūraliai, o antakių kosmetikos atspalviai sudarytų vientisą visumą, rinkitės juos pagal savo veido spalvą. Yra 3 tipai: šiltas, vėsus ir neutralus, dar kartais vadinamas mišriu. Kaip atskirti šiltus ir šaltus odos atspalvius? Tai gali būti šiek tiek sudėtinga ir neaišku, ar jūsų odoje vyrauja šalti ar šilti atspalviai. Laimei, yra keletas metodų, kurie padeda geriau nustatyti odos toną!

Šiltas ar vėsus? Kaip atpažinti savo odos toną?

Yra keletas veido spalvos tono tipai - kiekvienas iš jų turi būdingų savybių, kurios praverčia renkantis makiažo priemones. Kaip nustatyti, koks yra jūsų odos tipas? Yra daug būdų, bet čia aprašyti tie, kurie veikia geriausiai. Nustatykite, ar turite šaltą, neutralų ar šiltą atspalvį!

1. Šiltas ar šaltas odos atspalvis: auksas ar sidabras?

Paprasčiausias būdas sužinoti, kokie yra jūsų atspalviai, yra ištirti, kaip jūsų oda reaguoja į šaltus ar šiltus tonus. Naudoti auksinius arba sidabrinius papuošalus ir palyginti, kaip jie atrodo ant odos, yra puikus būdas nustatyti savo toną. Atminkite, kad tai darydamos neturėtumėte būti su makiažu. Geriausia testą atlikti ryškioje, natūralioje šviesoje, pavyzdžiui, šalia lango. Palyginimui patariame padaryti keletą nuotraukų. Atidžiai pažiūrėkite į savo veido ir akių spalvą – ar jie dera su sidabriniais (vėsiais) ar auksiniais (šiltais) papuošalais? Su kokia spalva jūsų veido spalva atrodo geriausiai? Jei sidabras išryškina jūsų trūkumus ir netobulumus - oda atrodo pavargusi, labiau matomi akių maišeliai – tuomet šalti tonai tikriausiai ne jums.

2. Šilti arba šalti atspalviai: odos tono analizė

Kruopštus odos stebėjimas gali pasakyti, koks yra jūsų tonas - šiltas ar šaltas odos tipas. Šalto atspalvio veido oda yra porcelianinė, su rausvais, raudonais arba violetiniais atspalviais. Kalbant apie šiltus atspalvius, pagalvokite apie auksinius, geltonus, šviesiai rudus ar persikinius atspalvius. Oda, kurioje yra oranžinių spalvų, yra šilta, o oda su melsvais pigmentais - šalto tono.

3. Šilti arba šalti tonai: jūsų venų spalva

Ar jos žalios ar mėlynos? Ant jūsų odos atsirandančios Žalios venos reiškia, kad esate šilto tono. Jei ant riešų matote mėlynas venas - turite šaltų atspalvių. Būtina į jas žiūrėti stovint prie lango. Jei matote abiejų derinį arba nesate tikri, tikriausiai esate neutralus.

4. Odos atspalvio testas prieš makiažą

Puikus būdas nustatyti savo odos tipą yra daryti makiažą dviem variantais. Ant vieno skruosto naudokite šiltų atspalvių skaistalus (persikinius, koralinius, oranžinius), o ant kito šalto atspalvio - rožinius. Sėdėkite prie lango ryškioje dienos šviesoje ir pažiūrėkite, kuris atspalvis įsilieja į odą ir atrodo palankiau, pašviesina ir suteikia sveikos, švytinčios spalvos. Žinoma, jei atrodote geriau su šiltų atspalvių skaistalais, esate šilto tono, o jei šalto atspalvio rožinė spalva sustiprina jūsų grožį, greičiausiai esate šalto tono.

Panašų testą galima atlikti ir su lūpų dažais: naudokite fuksijos, šviesiai perlinės rožinės arba raudonos spalvos gaminį, kuriame dominuoja mėlyni tonai. Susiriškite plaukus, nusifotografuokite, tada nusivalykite makiažą ir pakartokite procesą su persikiniais, šiltais ar rudais lūpų dažais. Padarykite kitą nuotrauką tame pačiame apšvietime ir palyginkite.

5. Palyginkite save su žinomu žmogumi

Pasisemkite įkvėpimo iš įžymybių! Jų aprangą ir makiažo išvaizdą kosmetikos specialistai dažnai analizuoja žurnaluose. Suraskite kino žvaigždę ar dainininką, kurio veido oda yra panaši į jūsų, ir perskaitykite, ką apie tai sako profesionalai. Ar žmogus, apie kurį galvojate, apibūdinamas kaip šalto ar šilto atspalvio tipo? Pavyzdžiui, Sophie Marceau yra šiltų atspalvių ruduo, Laetitia Casta - šiltas pavasaris, Clemence Poesy - vėsi vasara, o Audrey Tautou - šaltų atspalvių žiema.

Odos spalvos tipai: sezoniniai odos tonai

Kadangi paminėjome rudens ir pavasario odos tipus, laikas paaiškinimui. Sezoniniai odos tipai taip pat padeda nustatyti jūsų odos „temperatūrą“, o labiausiai paplitusi klasifikacija yra keturių sezonų spalvų analizė. Pagrindinis skirstymas į pirmiau minėtus odos tipus atrodo taip:

  • Pavasaris - šviesus, šiltas
  • Vasara - šviesi, vėsi
  • Ruduo - gilus, šiltas
  • Žiema - gili, vėsi

Atminkite!
Sezoninių odos tipų klasifikacija yra naudinga, bet apibūdina žmogų tik labai bendrai. Yra daug potipių, kurie skirstomi į 12 skirtingų spalvos tonų tipų. Be to, yra žmonių, turinčių mišrų (neutralų) odos tipą, todėl jiems tinka ir šilti, ir šalti tonai. Tai parodo, kad mes visi esame labai skirtingi vieni nuo kitų: odos, taip pat plaukų ir antakių spalvos yra individualūs dalykai - sudėtinga aiškiai apibrėžti grožio tipą ir įvesti jį į kažkokius griežtus standartus. Įvairovė yra gražu!

Šaltas odos tipas

  • Vasara - vėsi, pieniška veido spalva su rausvais ir smėlio spalvos tonais. Skaidrios mėlynos, žalios, lazdyno arba šviesiai rudos akys. Plaukai: šviesiai blondiniški, peleniniai, platininiai arba šviesiai rudi. Oda įdega lengvai ir po kelių dienų įgauna tamsesnį atspalvį.
  • Žiema - didelis kontrastas tarp odos ir plaukų, kartais vadinamas „Snieguolės tipu“. Labai šviesi oda su vėsiais alyvuogių atspalviais. Mėlynos, vidutiniškai rudos arba juodai rudos akys. Oda įdega labai lengvai.

Šiltas odos tipas

  • Pavasaris - šiltų atspalvių oda, dažnai su daug strazdanų. Mėlynos, žalios arba šviesiai rudos akys. Šviesiai blondiniški arba braškiniai-blondiniški plaukai su karameliniu arba raudonu atspalviu. Oda lengvai įdega ir turi polinkį parausti.
  • Ruduo - šviesiai šilta oda, kurioje dominuoja persikiniai ir auksiniai tonai. Raudoni arba kaštoniniai plaukai su sodriai raudonais arba auksiniais atspalviais. Oda nelabai įdega, gali atsirasti strazdanų.
Linksmas faktas!
Odos atspalvis gali pasikeisti per gyvenimą! Priklausomai nuo to, ar deginatės, ar keičiate plaukų spalvą, jūsų odos tipas gali būti šiek tiek šiltesnis arba vėsesnis. Tai galima pastebėti, kai po vasaros panaudojate naują lūpų dažų atspalvį ir staiga jis atrodo geriau nei įprastai.

Kaip teisingai pasirinkti antakių produktų spalvą?

Kaip ir visi kiti dažyti produktai, antakių makiažo produktai turi tam tikrą spalvų temperatūrą, todėl norėdami pasirinkti tinkamą antakių pomados, pieštuko ar pudros atspalvį, turėtumėte nustatyti jų tonus ir pasirinkti spalvą, atitinkančią jūsų plaukus, antakius ir veido spalva. Spalva turėtų būti panaši į jūsų antakių ir plaukų spalvą, bet ne identiška. Jei jūsų plaukai susideda iš kelių atspalvių, sutelkite dėmesį į tą, kuris yra arčiausiai veido. Renkantis antakių pomadą, pasirinkite variantą, kuris yra vienu atspalviu šviesesnis nei jūsų antakių spalva.

Kalbant apie makiažą, yra darome prielaida, kad dominuoja šalti arba neutralūs tonai, nebent jūsų atspalviai yra toli šiltoje tono pusėje, o jūsų plaukai yra kaštoniniai ar ugningai raudoni. Nepamirškite, kad makiaže itin svarbus natūralumas - perdėti antakiai ir per tamsūs atspalviai atrodo groteskiškai, todėl atrodote senesnė, o veido bruožai per daug ryškūs.

Patarimas!
  • Jei gerai atrodote su rudens/žiemos atspalviais, tuomet rinkitės tamsesnę gaminio spalvą.
  • Jei subtilios spalvos jums tinka labiau, rinkitės šviesesnį atspalvį.

Antakių pomada yra fantastiškas antakių produktas, nepaisant jūsų antakių tipo ir storio. Jo konsistencija leidžia tiksliai ir stilingai paryškinti antakių linijas. Pomados gali užmaskuoti galimus nelygumus ir retas vietas bei užpildyti visus antakius su spalva. Be to, su pomada galite sukurti ir kasdienį makiažą, ir prabangaus vakaro įvaizdį. Tai nepakeičiama, jei norite atgaivinti permanentinį antakių makiažą.

Antakių pieštukas yra dar vienas puikus gaminys, skirtas paryškinti apatinius kraštus ir sukurti teisingą geometrinę formą. Tinkamų spalvų pasirinkimo principas yra tas pats: produkto atspalvis turi atitikti jūsų odos atspalvį, nesukeldamas disonanso. Geras antakių pieštukas pravers ne tik kontūruojant, bet ir pripildant visą antakių lanką su spalva, brėžiant papildomas, plaukelius primenančias, linijas bei paryškinant antakių uodegėles. Svarbu, kad galiukas būtų tinkamai plonas, tobulo kietumo ir puikios pigmentacijos - tai garantuoja fenomenalų antakių makiažą.

Antakių makiažas šiltam ir vėsiam odos tipui

  • Antakių makiažas šiltam odos tipui

Mis Pavasaris ir Ruduo - klausykitės! Koks antakių makiažas tinka šiltiems odos tipams? Fokusuokitės į daug šiltų ir neutralių atspalvių. Pavasariai turėtų rinktis šviesias spalvas su šiltais atspalviais: rudas, smėlio spalvos. Kita vertus, Rudeniui gali patikti rudi ir smėlio spalvos atspalviai, kuriose dominuoja raudoni, oranžiniai ir auksiniai akcentai.

  • Antakių makiažas vėsiam odos tipui

Žiemos ir Vasaros tipai pasižymi vėsiais odos atspalviais. Jei patenkate į šią kategoriją, jūsų makiažas turėtų būti užpildytas šaltais (šviesiais arba giliais) rudais ir pilkais atspalviais, atitinkančiais jūsų plaukų spalvą. Mis Žiemos geriausiai atrodys su ryškiais, skaidriais atspalviais, o tuo tarpu Vasaros - su pilkais ir mažiau ryškiais atspalviais (neutralus smėlio ir pilkos spalvos mišinys). Vasaros tipams geriausia vengti juodų ar žemiškų tonų.

Antakių makiažas - neutralios spalvos. Puikiai tinka kiekvienam odos tonui

Verta paminėti, kad be spalvų, skirtų kiekvienam odos tipui, yra ir tokių, kuriose nedominuoja nei šilta, nei vėsi temperatūra. Tai puikus sprendimas toms, kurioms sunku nustatyti savo odos tipą.

Kalbant apie neutralius grožio produktų atspalvius, jų spalvų temperatūra yra sumažinta. Nėra šiltų tonų, tokių kaip raudona ir oranžinė, arba šaltų pigmentų, tokių kaip mėlyna ar violetinė. Dėl savo harmonijos su kitomis spalvomis, šie atspalviai tinka įvairiems odos tipams, įskaitant ir mišrius odos tipus.

Gerai apgalvotos antakių makiažo priemonės dažniausiai siūlo neutralius atspalvius: tai saugus pasirinkimas, nes makiažas atrodo harmoningai ir vientisai, nepaisant to, kokius atspalvius naudojate savo makiaže. Neutralių atspalvių užpildyti antakiai puikiai dera tiek su šiltų, tiek su šaltų atspalvių šešėliais, makiažo pagrindu ar lūpų dažais.

Nanobrow produktai - spalvų schemos šiltos, vėsios ir neutralios odos tipams

Jei norite pasirinkti tobulą antakių makiažo produkto atspalvį, pasinerkite į platų Nanobrow kosmetikos pasirinkimą. Jame yra nuostabių antakių produktų, skirtų kiekvienam odos tonui, todėl jums nekils jokių problemų derinant juos prie šiltų, šaltų ar neutralių tonų. Nanobrow gaminiai puikuojasi nuolatiniu populiarumu, o jų kokybė ir rafinuotos spalvų schemos leidžia kiekvienai moteriai atrasti sau idealų antakių tušo, pieštuko ar pomados spalvą. Įsitikinkite pačios ir kiekvieną dieną naudokite nepriekaištingą makiažą. Nanobrow yra tikri gražių antakių ekspertai!

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika