Antakio Randas - Kaip Jį Užmaskuoti?

Randų makiažo maskavimas

Veido randai, ypač esantys ant antakių, labai traukia akį, nes dažnai juos lydi plaukų slinkimas toje srityje. Ar įmanoma užmaskuoti ar atsikratyti antakių rando? Kartais vienintelis būdas yra jį pašalinti lazeriu arba chirurginiu būdu. Tačiau yra ir natūralių būdų, kaip sumažinti randus. Sužinokite apie specialias makiažo gudrybes ir būdus, kaip atsikratyti randų.

Kas yra antakių randas ir kaip jis susidaro?

Randai yra ryškūs pokyčiai audiniuose, atsirandantys pažeidžiant odą. Dažniausiai jie susidaro dėl traumos, nelaimingo atsitikimo, sužalojimo ar nudegimo, o kartais tai įvairių operacijų ar kosmetinių procedūrų padariniai. Sveiką audinį pakeičia pluoštinis jungiamasis audinys, geriau žinomas kaip randinis audinys.

Turėtumėte žinoti, kad randai gali būti įvairaus intensyvumo: jie gali būti negilūs ir po kurio laiko tapti nematomi arba gali būti gana gilūs ir platūs - tokie randai odos paviršiuje lieka metų metus, o kartais net visą gyvenimą. Kūno randai gali būti lengvai paslėpti po drabužiais ir apskritai apie juos negalvojame, bet su veido randais yra kitaip, nes jie yra gana nemalonūs, todėl daugelis žmonių ieško būdų, kaip atsikratyti randų ar bent jau. užmaskuoti randus ant veido, antakių ar kitų matomų vietų.

Kosmetika randams gydyti

Jei jūsų antakių randas nėra per gilus, galite jį pamažinti arba net visiškai pašalinti su specialiais tepalais ir kremais. Jų galima įsigyti vaistinėje, tačiau kai kuriuos išrašo gydytojas. Juose yra specialių ingredientų, kurie skatina odos regeneraciją ir ląstelių atsinaujinimą, kad neliktų rando pėdsakų.

Kai kurie iš populiariausių šiuose gaminiuose naudojamų ingredientų yra etanolio ekstraktas iš svogūnų lukštų, natrio heparinas, perlų milteliai, kamieninės ląstelės (įskaitant ir Centella Asiatica), polisiloksanai, ciklopentasiloksanas, aukso nanokoloidas ir silicio dioksidas. Jei ieškote gerų, randus gydančių produktų, įsitikinkite, kad juose yra keletas iš aukščiau išvardytų ingredientų.

Randų makiažo maskavimas

Antakių makiažas, skirtas užmaskuoti antakių randą, yra visai nesudėtingas! Peržiūrėkite mūsų žingsnis po žingsnio gidą - greitai įsisavinsite antakių makiažo technikas, kad galėtumėte užmaskuoti tarpus ir antakių randus!

VEIDO MASKUOKLIS - šis produktas padeda užmaskuoti randą, ypač jei jis dar šviežias arba raudonas. Būtina suvienodinti odos atspalvį. Atminkite, kad raudoniems randams padengti geriausiai tinka žalias maskuoklis, o violetiniams randams rekomenduojama naudoti geltoną maskuoklį. Šviesus, odos spalvos atspalviai puikiai tinka seniems, perlamutriškai baltiems randams.

Kaip užmaskuoti antakių randą su makiažu. Žingsnis po žingsnio gidas

1. Patepkite odą drėkinamuoju kremu arba losjonu, kad išlygintumėte ir sudrėkintumėte odą bei paruoštumėte ją tolesniems veiksmams. Taip bus lengviau tolygiai užtepti makiažą ir pasiekti natūraliai atrodantį efektą.

2. Užtepkite savo mėgstamą maskavimo priemonę. Plokščias ir šiek tiek kampuotas šepetėlis pravers atliekant šią užduotį. Jis turi turėti minkštus šerelius, kad būtų lengviau tepti. Tada maišykite maskuoklį, kad jis natūraliai susilietu kartu su oda.

3. Užtepkite ploną makiažo pagrindo sluoksnį: galite naudoti makiažo pagrindo šepetėlį arba kempinę. Pagrindo atspalvis turi atitikti jūsų natūralų odos toną. Priešingu atveju antakių sritis išsiskirs iš likusios veido dalies.

4. Švelniai papudruokite antakius skaidria pudra, kad pailgintumėte maskavimo efekto patvarumą.

5. Atėjo laikas antakių makiažui! Jei jūsų randas yra didelis ir labai pastebimas, geriausiai tam tiks pomada. Šis makiažo produktas pasižymi stipriu padengimu ir į pastą panašia konsistencija, kuri puikiai užmaskuoja bet kokius tarpus ar retas vietas. Pomada yra lengvai formuojama, ilgai dėvisi, atspari vandeniui ir leidžia imituoti tikrus antakių plaukelius ant rando. Su šiuo produktu galėsite visiškai iš naujo apibrėžti antakių formą. Skaitykite daugiau mūsų tinklaraštyje, kaip naudoti antakių pomadą.

6. Švelniai nuvalykite produkto perteklių, naudodami šepetėlį. Uodegėlė turi būti ryškesnė, o vidinis kraštas turi būti gerai sublendintas, kad būtų sukurtas natūraliai atrodantis efektas.

Pasidaryk Pats - namų gydymo priemonės randams

Ar tikrai namų gydymo priemonės gali atsikratyti senų randų? Žinoma, kremai ir „pasidaryk pats“ kosmetika, kurios sudėtyje yra odos gijimą skatinančių ingredientų, veikia mažus ir negilius randus. Viena populiariausių kosmetikos priemonių odos regeneracijai yra natūralių aliejų ir medaus mišinys. Jį galite lengvai pasigaminti namuose: tiesiog sumaišykite 3-4 lašus levandų aliejaus, 50 ml kokosų aliejaus ir 50 ml argano aliejaus su 10 ml (šaukštu) medaus.

Kokosų aliejus turi maitinamųjų, antiseptinių ir antibakterinių savybių. Argano aliejus yra žinomas dėl savo atgaivinančio poveikio. Tai skatina odos ląstelių atsinaujinimą ir aprūpina odą vertingomis omega-3 ir omega-6 rūgštimis, kurios pasižymi drėkinamosiomis, priešuždegiminėmis ir jauninančiomis savybėmis. Medus pasižymi panašiomis savybėmis, jis stipriai regeneruoja odą ir apsaugo nuo uždegimų. Levandų aliejuje yra vitamino C, tauriųjų organinių rūgščių, mineralinių druskų ir taninų. Jis skatina odos atstatymo procesus ir kovoja su daugeliu odos problemų. Kad aliejai gerai susimaišytų, prieš tepdami galite juos švelniai pašildyti. O atvėsus patepkite antakių randą. Tepkite jį kasdien, o po kelių savaičių antakių randas taps mažiau pastebimas

Antakių transplantacija

Antakių transplantacija yra kosmetinė procedūra, kurios metu plaukeliai perkeliami į antakių sritį. Ji rekomenduojamas žmonėms, kurie išbandė visus kitus randų maskavimo būdus, tačiau jie visi nepavyko. Tai taip pat išsigelbėjimas žmonėms, kurie visam laikui prarado plaukus dėl ligos, chemoterapijos ar spindulinės terapijos. Antakių persodinimas yra visi geras sprendimas, tačiau brangus būdas pasiekti tvirtus ir natūraliai pilnus antakius. Procedūra leidžia pasirinkti jų formą, apimtį ir storį. Antakių transplantacija atliekama rankiniu būdu, naudojant metodą, pavadinimu FUE. Gydytojas surenka plaukų folikulus iš paciento įvairių sričių (dažniausiai ausų ar kaklo srityje, vyrams juos galima paimti ir iš smakro). Kitas žingsnis - implantuoti juos į tuščias antakių vietas. Folikulai implantuojami stačiu kampu, kad augtų pagal natūralią antakių plaukelių augimo kryptį.

Mikrobleidingas kovoja prieš antakių randus

Daugelis žmonių klausia, ar mikrobleidingas gali uždengti nedidelius antakių randus.

Žinoma, gali! Nors pigmentą palikti ant rando audinio yra sudėtingiau, dėl skirtingos audinio tekstūros rezultatai gali būti labai geri. Kartais rando paviršiuje atliekama papildoma procedūra, užtikrinanti patvarų ir rafinuotą efektą.

Antakių chna kovoje prieš antakių randus

Antakių chna visada yra vienas iš efektyviausių ir populiariausių procedūrų. Ji suteikia spalvą antakiams ir odai, todėl puikiai tinka užmaskuoti mažus ir negilius randus. Chna milteliai yra natūralus, augalinės kilmės produktas. Tai žinomas ir šimtmečius naudojamas metodas odai ir plaukams dažyti. Jame gausu puikių natūralių ingredientų, o jo formulėje esantys mineralai ir vitaminai suteikia puikų antakių dažymo efektą ir tuo pačiu kondicionuoja antakių plaukus. Galite sėkmingai naudoti chna kaip mikrobleidingo alternatyvą. Poveikis ant odos išlieka apie 14 dienų, o ant antakių plaukelių iki 6 savaičių.

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika