Tavo Gidas Kaip Naudoti Antakių Pudrą

antakių makiažo šešėliai

Svajojate apie gražų antakių makiažą, bet nesate užtikrintos dėl savo makiažo įgūdžių? Pradėkite nuo patogių produktų ir rinkitės antakių pudrą! Tai lengviausias antakių makiažo metodas, kurį įvaldysite vos per vieną kartą! Rinkitės geros kokybės antakių pudros rinkinį su vašku ir pradėkite - peržiūrėkite mūsų pamoką ir pamatysite, kaip tai paprasta!

Antakių pudros - tobulas pirmojo antakių makiažo rinkinys

Antakių pudra puikiai tinka visoms, kurios tik pradeda daryti antakių makiažą. Nepamirškite pasirinkti matinę pudrą su gera pigmentacija, geriausi, kad būtų dviejų atspalvių. Idealiu atveju rinkinyje turėtų būti du derantys atspalviai ir skaidrus vaškas, kuris leidžia sukurti skirtingus makiažo efektus ir užtikrintų, kad makiažas išsilaikytų ilgiau. Du derantys atspalviai sukuria gražų ir natūraliai atrodantį efektą.

Kodėl antakių makiažui rinktis pudrą?

Antakių pudra yra puikus sprendimas subtiliam ir ne per daug ryškiam antakių makiažui. Makiažas su pudra užtikrina nepriekaištingą antakių arkų formą, švelniai juos pabrėžiant ir apibrėžiant. Pudros tekstūra leidžia lengvai pataisyti bet kokius trūkumus. Antakių makiažas naudojant pudrą užtikrina, kad veidas išlaikys puikias proporcijas ir paryškins jūsų bruožus. Svarbiausia yra išsirinkti geriausią antakių makiažo rinkinį. Jame turi būti natūraliai atrodančių atspalvių ir ilgai išliekantis dėvėjimo efektas. Prie jo turėtų būti pridėtas minkštos formulės vaškas arba žymeklis ir itin geros pigmentacijos satino pudra. Būtent toks yra Nanobrow Eyebrow Powder Kit rinkinys. Tai puiki antakių makiažo paletė, rekomenduojama tiek profesionalėms, tiek naudojimui namuose.

Antakių pudra ir vaškas kodėl juos naudoti kartu?

Antakių vaškas į antakių makiažo paletę pridėtas ne be priežasties: tai puikus pasirinkimas, kuomet reikia gero patvarumo arba jei antakiai nepaklusnūs ir sunkiai formuojami. Tada prieš dengiant pudrą, pravartu juos pavaškuoti. Šis produktas puikiai juos sutramdo ir palengvina tolesnį gražinimą, kartu suteikdamas tvirtą fiksaciją, todėl antakiai atrodo puikiai valandų valandas. Be to, gerosios vaško savybės, maitina ir apsaugo jūsų antakius nuo pažeidimų, todėl jie atrodo storesni ir pilnesni. Dar svarbiau, kad vaškas yra tiesiog puikus pagrindas pudrai - jis prailgina jų patvarumą ir užtikrina natūraliai atrodančią išvaizdą. Nenaudodami vaško kaip pagrindo, negalėtumėte užpildyti tarpų ir išretėjusių vietų, nes pudra tinkamai nepriliptų prie odos arba efektas būtų trumpalaikis.

Antakių pudros su highlighteriu - tobulas antakių makiažo rinkinys

Kai kurios pudros yra taip gerai pigmentuotos ir tepamos, kad net nereikia naudoti vaško. Jos puikiai prilimpa prie odos ir antakių plaukelių, turi ryškią spalvą ir suteikia puikų komforto jausmą atliekant makiažą. Geriausiose paletėse vietoj vaško yra pridedamas highlighteris. Jis turėtų būti tepamas tiesiai po antakiu, žemiau apatinės antakio linijos. Šis triukas gražiai išryškina visą antakį ir suteikia antakių pakėlimo efektą, užtikrinant gaivią ir jaunatvišką išvaizdą. Makiažo meistrės šį triuką vadina antakių pakėlimu be skalpelio!

Antakių makiažo su pudra ir vašku pamoka - žingsnis po žingsnio gidas

1. Kruopščiai prašukuokite antakius su sausu šepetėliu. Darykite tai pagal jų augimo kryptį.

2. Jei jūsų rinkinyje yra vaško, užtepkite šiek tiek ant šepetėlio ir trumpais judesiais patepkite antakius, suteikdami jiems norimą formą. Jei norite ryškesnio efekto, pridėkite dar vieną vaško sluoksnį.

3. Rinkitės antakių pieštuką, rašiklį ar pomadą ir švelniai kontūruokite antakius, pabrėždami apatinę ir viršutinę antakių linijas. Nepamirškite išlaikyti tinkamų proporcijų ir antakių simetrijos, kad atitiktų jūsų bruožus.

PATARIMAS
Jei makiažą darote naudodamos tik antakių pudros rinkinį, savo antakių lankus galite nubrėžti su pudra, sumaišyta su vašku - vaško ir pudros konsistencija yra pakankamai tąsi, kad ant odos susidarytų aiškūs potėpiai. Šiam tikslui jums reikės mažo, plokščio, kampuoto šepetėlio - jis puikiai tinka ploniems plaukelius primenantiems potėpiams sukurti.

4. O dabar laikas užpildyti antakius. Naudodami tamsesnio atspalvio pudrą užpildykite uodegėlę. Stenkitės, kad pudra nepatektų ant skruostų ar bet kur kitur už apibrėžtos linijos.

5. Švelniai slyskite su pudra link lanko vidurio - stenkitės šioje vietoje dėti mažiau tamsios pudros.

6. Dabar pasiimkite šviesesnį atspalvį ir užtepkite jį ant vidurinės arkos dalies. Slinkite į išorę iki antakio krašto. Ši sritis turėtų būti tik švelniai paryškinta. Švelnus šešėliavimo efektas užtikrina natūralią ir profesionaliai atrodančią išvaizdą!

7. Paskutinis prisilietimas yra užfiksuoti antakius su permatomu arba tonuotu antakių geliu. Ši gudrybė dar labiau paryškins plaukelius, juos sutramdys ir išlaikys jos vietoje visą dieną. Nepamirškite atlikti subtiliai subtiliai - nenorime, kad pudra susiteptų. Antakius galite dar labiau paryškinti naudodamos šiek tiek highlighterio: prilieskite jį ir švelniai įmaišykite žemiau antakio kaulo. Viskas! Jūsų gražus ir tobulas antakių makiažas naudojant pudrą paruoštas!


Ar galite naudoti įprastus akių šešėlius antakių makiažui?

Daugelis žmonių to klausia, nes rudi akių šešėliai paprastai būna kiekvienoje makiažo paletėje. Ar akių šešėliai tinka antakių makiažui? Bendrai kalbant nelabai - dažniausiai jie turi šiek tiek kitokią formulę ir dažnai turi blizgančių dalelių arba būna nesuderinamų spalvų su jūsų natūralia antakių spalva. Todėl daugeliu atvejų antakių pudros atlieka darbą daug geriau, nes suteikia tolygų padengimą ir natūraliai atrodančią išvaizdą.

Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai jį patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika